dürbünde bant var ayaklarda yüksek ayak alparslan bey ,olmazsa birazdaha yükselteyim arka tarafı..saygılar
262626 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yani zoomlu küçültün diyorsunuz mesela 14 yada 16 zoomda atıyorum bu atışı 100 metrede 10 amı düşüreyim bunun gibimi ?
-
hawke varmınt 4x16x44 dürbünümde ortalama 70-80 mt , 16 graın dıablo barracuda pellet ile mıldotun son noktası atış sağlıyor peki şimdi ?
daha uzak bir mesafeye mesela 100 metre için ne yapmak lazım mildot bitiyor çizgi başlıyor ?saygılar
-
Tabiki at 44 le kıyaslanmaz ama "hem isabet hemde güç derseniz condor " demişsiniz buna katılmıyorum condorla 150 metre bir 10 atış grupman yapın ve bizle paylaşın lütfen..saygılar
-
-
tuncay hocam iş yok mu iş afiyet olsun.
-
eski konuları hortlatmaya gerek yok orda bir firma var ısteyen yatagundan alır ısteyen h avdan ısteyen ar..mer dan ısteyen ondan ısteyen bundan gerisine gerek yok ,ha arkadaşımız magdur dusmus bunun farkındayız kımseyı suclamaya gerek yok o fırma gondermemıs oalbılır unutmus olabılır suc kargodada olabılır bence konunun kapanması gergınlıklerı kapatacaktır ha o fırma bu yazıları okuyosa kendını tartar ...saygılar
-
yeni model hatsanlarda yay ucu ağırlığı yok eskilerde var..
yayı kesmeni tavsiye etmem mod 125 in gücü bırak öyle kalsın ban göre...
greslemeye gelince elindeki gresi tam olarka bilmiyorum ama en sağdaki parçanın uç kısımlarına,en soldaki parçanın boşluk noktalarına eser miktarda sürsen yeterli.saygılar -
Erhan abi biraz düzeltme yapayım izninle,
tek tek pellet yükleme manuel
şarjörlü sistem bol yada sıde lever kollu olan yarı otomatik
tetiğe her basışda (bolt kolu olmayan sistemler) atış yaptıgında olan sistem fx revo gibi otomatik
ve tetiğe basılı tuttugunda sürekli atış yapan evanıx speed ve yenı cıkan gıant,max modeli tam otomatik oluyorAma eger konu havalı ise bolt ve sidelever kullanmamnın zevki başkadır.saygılar erhan abi ve emre kardeşim..
-
-
Olmazmı Erma werke m1 yatıyor kuzu gibi..
-
Uzak olsada hedefler ortakdır cronolar
Uzak olsada vuruşlar tek noktadır hawkelar
Ve uzak olsada forumdaşlar tek yürekdir insanlar...:D -
Balıkların muhteşem dostum,paris zaten bir dost.saygılar
-
Hocam bu silahı alınca üzülebilirsin al bir aa geç ..
-
hocam öyle bir atladın ki grupmanın içine sanal grupman bile yapamadık ... :)hayırlı ugurlu olsun..
-
Abi saçmalar yuvarlak ama fare yuvarlak değil bu arada imzalarımız birbirine çok benziyor bir ara gönderirim..saygılar
-
-
Ortadan herkes vurur Cem Abi Erhan Abi zoru başarmış bence,sendende yeni aa ile bekliyoruz çizgi grupmanları...
-
kardeşim smoth twis denilen şey yeni bir sistem yani namlu düz geliyor tam çıkış ağzında yiv var
-