bende eskişehirdeki forumdaşlarla geleyim bari..
262626 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atarken sıkıntı çıkmaz ama yüzüklere takılma mutlaka olacaktır,ama size tavsiyem madem büyük balık yok alın 10-20 lirayaorta halli bir misina 100 metre yarısını sarın yarısını yedek bırakın geçen gün elimde süper bir misina vardı malum sezon kapandı biri istedi verdim yoksa size hediye gönderirdim.saygılar..
-
Cem Abinin dediği gibi..Oh yeahhh..
-
Hocam makinandaki misina yı söküp yenisini takmanı tavsiye ederim.
Aksi halde büyük bir balık geldiğinde misinan yüzüklere takılmasa bile ;
bileşim düğümünden ayrılma ihtimali yüksektir..saygılar.. -
Hüpper İtici güçler aşılıyorsun Gökhan Abi Forumdaşlara,ama resimler ve bu rüzgarda oluşan grupman mükemmel,e tabi daystate diyecek bişi yok ama anlamadığım tek şu hanımın harçlığından kesmek 5 atış 200 metre şişenin ağzına pellet sokmaktan daha zor olsa gerek.. saygılar...
-
jsb nin gözünü seveyim 700-850 arası en güzel tercih,hem isabetli hemde istikrarlı...
-
9 metre atışı bir yaylı için 30 metre pcp atışına bedeldir..
Güzel ve isabetli noktalar Osman Bey...
Yeni modellerle yeni atışlar bekliyoruz...Saaygılar
-
hocam eskisini çıkar yenisini tak sonuçda bu bir halka gerdir tak yalnız profil resminiz deki silah havalı ise ceza yemeniz an meselesi
HAVALİ ILE AV YASAKTIR
-
Ben kötü birşey demedim ki kardeşim,yani sonuç olarak dedim paylaşımını çok beğendim bulundugum yerde o pelletler yok ve bızde hasret kalıyoruz bunu kötü amaçla demedim kalbını kırdım ıse kusurabakma..
-
Yani kardeşim sonuç olarak mod 125 neyi seviyor.saygılar
-
arkadaşlar ben resımlerı goremıyorum burda paylaşsanız sanırım tarayıcı problemı saygılar..
-
o zaman sen ne hatsan ne stroger nede o su bu düşün git malum siteden 400 liraya webley patrıot al geç,gerisini boşver..ben elımdeki pcp yi satıp yaylıya geçeceğim bende aynısını alacagım kullanmış bırı olarka soyluyorum 400-500 lira arsındakı en am en ıyı yaylı ha bırde yok 1.nesıl 2.nesıl dıye bır alak varya ıste o tammmen ınternet uydurması tamm ılk olanı daha ıyı gozukuyor ama atış,mesafe isabet ıkısıde aynı hatta ıkıncısi daha gelişmiş.saygılar...
-
Bir gelemedik ankaraya,ama yeni yer güzel olmuş bu arada fotoları etiketlerseniz kim olduğunuzuda bilmiş oluruz,en azından benim gibi bilmeyenler için...Saygılar
-
gün gelecek toplu iğne bası kadar grupman yapacagız ama o gun toplu ıgneler buyuyecek..
-
Hocam tam olarka ne istediğin belli değil 5.5 mu 6.35 mi amaç güçmü isabetmı tahrıbatmı ve bunları yaylıda ıstıyorsun o zaman paraya kıyacaksın dıana
alacaksın 1000 liraya ha o bana pahalı gelır dıyorsan webley patrıot alacaksın 1.nesıl 400 lıraya ıkıncı el oda olmaz dıyorsan pcp ye geçış yapacaksın... -
Evet arkadaşlar elımdekı webleyi satıp bunu alacagım nasıp olursa.tsk ederim yorumlarınız için...
-
Sayın Barış Bey pcp ye ilk defa başlıyorsanız eğer uygun birşey alın yada 1 kere alın
Yani demem o ki hatsan at44 yada webley tarzı birşey alın yada gidin airarms 510 veya fx t12 alın
at44 set 1000 lira airarms yada fx set 2000-2500 lira..saygılar..
birde amaca yönelik olsun sumatru dediğiniz silah kontrolsüz bir silah..
-
Arkadaşlar dün bir av bayiinde Cometa Lynx V10 diye bir pcp silah gördüm.
1500 lira istedi sadece silaha,bu silah hakkında bir görüşü olan fikri olan ve kullanan varmı acaba.saygılar... -
Crono cihazı var onunla yapılıyor .cihazın mnzilinde yani yanında(üstünde) atış yapıyorsun.ekranda gözüküyor..
-
Sayın Xray pelleti kullandı iseniz görüşlerinizi alabilirmiyim,yani grupman ,tahribat ne durumda ve ben Webley raider 10 da kullanabılırmıyım ?