Merhaba. Cometa lynx için yedek şarjör lazım
mikail46 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
konuyu hortlattım desene
-
Mercedes iyidir.
-
Passat B8 Temiz 2 el bulabilirsiniz ben kullanıyorum HAlen karar vermediyseniz bir bakın derim.
-
Bu arada sürekli hayırlı olsun Dilek'lerimi gözden kaçırıyorsunuz galiba burada biraz takıldım ?????
-
Geldiği şekilde kullanın herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok
-
hayırlı olsun güzel silah . sizin silahı ben kendi ellerimle güzelce temizleyip ayarlarını yapıp yollamıştım. biliyorsunuz 7,5 j ile geliyor ayar ve temizlik kısmı sadece bu kısma aittir yanlış anlaşılmasın.
-
yıldırım bey silahınız hayırlı olsun . Edgunun 6,35 olanınımı aldınız.
-
Tebrikler Kral. adınıza yakışanı yaptınız.
-
2016 yılında Edgun marka Pcp silah getirmeyi başardık , inşallah 2017 de cometanın yeni pcp lerini getirmek için çaba sarfedeceğim.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
mark 2 geçtiğimiz senelerde çıktı lw .25 namlu kullanıldı gayet keyifli bir silah gelse yok satar.
aynen öyle
-
Cometa nın cok istikrarlı atışları var ve tipi sevilen bir model hız ayarı yapması çok kolay ve regülatörlü olmasına rağmen parasına göre çok iyi bir silah, bana inanın 5 tane hatsan verseniz bir cometa ile değişmem, tabi zevkler ve renkler tartışılmaz , benim sevdiğim kadar silahı sattığım arkadaşlar da çok sevdi,
sessiz hafif ve ele uygun bir yapısı var yüksek atış sayısı ilede tamamen aşık ediyor insanı ben şu an Cricket kullanıyorum ama halen cometa olsada alsam diyorumumarım bu aşkı açıklayabilmişimdir.
-
Şimdi ilanda satılık Cometa görsem düşünmeden alırım ben alamaz isem çevremdekilere aldırırım. bence çok hoş bir silahtı halen bende yeri var . konuyu hortlattım
-
Hayırlı olsun Allahım kaza bela vermesin .
Bende 7 serisini kullanıyorum çok memnunum -
Atef firmasını internetten inceledim. 1984 de bu yola çıkmışlar ve en son Sarsılmaz Türkiye toptan satışını almışlar. Web sitelerini geliştirmeleri lazım, imalattan hiç bahsetmiyor, sadece pazarlama olarak anlaşılıyor.
toptan ağırlıklı verdiği için imalattan bahsedilmedi, lakin pcp ler için pellet üretimine geçildiğinde ve gerekli testler bittiğinde bunu siz değerli hobi camiasına bildireceğiz . saygılarımla
-
Atef marka pelletler k.maraşta üretilmektedir. fabrikasını bizzat ben gezdim makinalarına baktım pellet ana maddesini inceledim gerekli bir kaç püf noktası vardı onlarıda ince ayarla yaptılar Atef sahibi Yunus bey pelletler konusunda çok titizdir fabrikasında bahane değil pellet ürettiriyor, o yüzden kutu içeriği düzgün çıkıyor en kısa zaman da pcp ler içinde düzgün ve pürüzsüz pelletler yapılması düşünülüyor hatta makinaları alındı bir kaç işlem kaldığını biliyorum. Saygılarımla
-
Hayırlı olsun
-
Emeğinize sağlık güzel paylaşım.
-
Masada kalabilir