siz yinede dediğim yayı değiştirin o yay özelliğini kaybetmiştir tekrardan aynı sorunla karşılarsınız.
mikail46 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sorununuz Tetik içindeki yay yani söyle söyleyim silah kurulurken tetigin üzerinde bulunan tırnağa geciyor o tirnagin altında yayı var o yay özelliğini kaybedince silahın güçlü yayina dayanamayıp atıyor kendiliğinden Siz o yayı degistirin çok basit yapamaz saniz burdan yardimci olmaya calisirim
-
150 bar dolu geldi diyor. Biraz atış yap, basıncı 70 bar civarına düşür yine dene
Gözden kaçırmış olmalıyım uyandırdığın için saol
-
Tüpünde kaç bar hava var ?
Bu ne boyle ya abi hicbir sorun yok basmamda da sorun yok kollarim koptu dedim heralde gec basiyo ondan baktim hic dolmuyo hava bastikca sibobun ordan fis fis ses geliyo kaciyo hava anlamadim gitti
tüpte hava yok ise o ses namludan çıkan hava sesidir tüpü yerinden cıkartarak veya kurma kolunu geriye çekerek deneme yanılma yöntemlerini uygulayın.
-
50 Metreye göre gayet güzel grubman çıkartmışsın .
-
öncelikle kurma kolunu namluya sür ve namlu ucundan orta şiddetle üfle nefesin ilerliyor ise namluda oring gitmiştir lakin sabit kalıyor ise dürbünün bozuktur. iyi günler
-
vayyy hocam eline sağlık, hayırlı olsun gayet güzel olmuş artık benim kundağada bir el atarsın boya halen kurumadı :)))
-
Sonuçta aramızda bir veya bir kaç kişi diyelim kundak yapıyor en azından başka sitelerde görüpte ağzımızın suyu akmıyor yada gözümüz şişmiyor , o yüzden ali kardeşim iyiki varsın , ben senin işçiliğini veya nasıl yaptiğini sorgulama hakkım yok işime gelirse önerdiğin ücreti verir kundağımı alır keyfime bakarım işime gelmezsede almam o kadar , o yüzden bence böyle bir kardeşimiz varken onu üzmeyelim dediğim gib işine gelen alır gelmeyen almaz , yok cnc yok el emeği bu tür sorgulamalar yanlıs tır diye düsünüyorum. bu bir hobidir 50 tl ye olur 10.000,00 tl ye de olur bir nevi parası olan düdüğü çalar misali saygılarımla.
-
long olmayan at44 lere long tüpü uyar sıkıntı olmaz .
-
benide dahil edin o zaman
-
-
silahın hayırlı olsun grubman gayet başarılı gözüküyor .
-
sanal pazardan aldım ilgi ve alakanıza teşekkürler gelsin bakalım nasılmış
-
-
uğraşmak istemiyorum zaten o silahıda hediye ettim arkadaşıma öyleliğine kullanıyor
-
bende de mod 125 snipper vardı namlu pamuk tarlası gibiydi eğriliğini elle ve gözle görüp hissedebiliyordum bu yüzden hatsanı hep kınıyorum o silahıda değiştirmedim göndersem değişirlerdi buna eminim ama illaki silahın müşteriye satılıp geri iade edilmesimi dava hatsan a göre evet bana göre hayır müşteriyi enayi yerine koyan bir iş yerini şiddetle kınıyorum mallarınıda almıyorum kusura bakmayın arkadaşlar benim düşüncelerim bu , insan bir kontrol eder atış yapar vss adamlar nasıl vidaları takılıyor yallah satışa varmı boyle bedavadan satış sonrasında da müşteri uyanırsa geri iade alırız uyanmaz sa enayi ya kalır silah diye düşünülerek satılıyor bende buna acayip bozuluyorum, eğerki ben biraz daha hatsan alsaydım kesin mahkemelik olurdum o yüzden almıyorum ürünlerini.
-
bencede bt65 iyi hemde ayarlaması kolay yay tansiyonunu, gecenlerde galation söktüm bir yay tansiyonunu düsürecektim anam dan emdiğim süt burnumdan geldi
-
çok güzel olmuş silahın firmaların yapamadığını mustafa bey yaptı herkes te faydalanıyor emeğine sağlık, ben regülesiz silaha hayır diyorum inşallah herkeste en kısa zamanda bir reg edinir.
-
V911 Pro sanal pazar da kargo dahil 109 tl, reklam olmasın diye link vermiyorum sadece bilgi amaçlı söylüyorum
Teşekkürler sohbetten linkini verebilirmisin acaba
-
Hobbyking,Aliexpress veya Bangood gibi sitelerden temin etmeniz lehinize olur hem yedek parça hemde set halinde seçenekler mevcut..Ülkemizde gittigidiyor,sanalpazar vs gibi sitelerde satanlarda aynı şekilde bahsettiğimiz siteler vasıtasıyla temin ediyorlar..
Teşekkürler. bizim sitelerde oralardan temin ediyorsa boşuna fazla beklememın anlamı yok burda 2 gün de geliyor kargo.