v911 veya 912 modelini almak istiyorum ama gittigidiyorda var lakin bunlarda hawke ile optima kıyaslaması gibi bişeymi demek istediğim orginal sitesinden mi almak yoksa bizim TR de satılan siterleden de alsak oluyormu ?
mikail46 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
<p>nereden almanız çok önemli değil,hangi modeli almanız bence daha çok önemli,coaxial bir model ile başlamanız bence şart,hem kolay uçar ama indoordur hemde kırıldığı zaman çok can yakmaz</p>
<p> </p>
<p>geriye kalan üç aşağı beş yukarı zaten fiyatları aynı,herhangi bir yerden alabilirsiniz</p>
Çok bişey anlaşılmasada anlar gibi oldum yinede teşekkürler
-
peki gitti gidiyor da falan satılıyor buradakiler denmi almamız lazım yoksa alabileceğimiz bir link vss varmı teşekkürler.
-
80 metre atışları için bu saydıklarınız biraz profesyonel olmazmi ?
-
bence hatsan lw namlu yapamıyor bir sürü konuşulacak yanları var ama almanyada ki arkadaşlarımın araştırmasına göre TR ye sadece ham maddesini verdiklerini yiv setlerini açmadıklarını söylemişler. yani lw ile normal hatsan namlunun arasındaki fark bu yüzden ortaya çıkmıyor çünki aynı makinalarla yiv set açılıyor ben eskiden bu yana söylerim TR de lw namlu diye bişey yok sadece yazısı var. iyi günler
-
ilk serilerde pellet merkezleme sorunu %90 vardı şimdikiler nasıl bilmiyorum youtubeda aynı sorundan muzdarip olan çok kişinin videosunu izledim
Şu bendeki silahta o sorun yok gayette güzel atışları var.
-
selam. ben cometa kullanıyorum pellet merkezleme sorunu yok isabeti gerçekten müthiş regületörlü olmasıda çok güzel. ben memnunum arkadaşlar bu şans işi ülkü abimde sorunlu çıktı ama bende değil kısmet yani alırsanız kontrol ederek alın pcp yi. parasına göre bence gayet iyi bir pcp. saygılarımla