Daha karar veremedim ya gamo whisper igt ya da gama black fusion
ama whisper göze daha güzel gözüküyor . hayırlı uğurlu olsun
seredse tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
yeni alınan havalılarda ilk bir kaç atışta namludan duman gelmesi çok normal içindeki yağ yanıyor .
tüfeği kurmada bir saron yaşamıyorsanbir iki atış içinde bir şeyi kalmaz
-
Bu Gün tüfeğimi av doğa dan aldım
fazla bir arızası olmadığı için bu seferlik bizden olsun dedilerilgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ederim
-
Garibim atmaca ne bilsin taklacı güvercini insanlar sahiplenmiş, onlar evcil içgüdüsel olarak en kolay hedefe yönelecek
-
Eline sağlık çok güzel grupman olmuş
-
eline sağlık, Pellet ne idi
-
Abi büyüksün, nazar değmesin.
-
Yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 460 güzel ama narin bir silahmış bundan sonra başka bir yaylı alırsam mod 350 olacaktır.
-
evet abi silahı ikinci el buradan bir arkadaştan aldım ama satan arkadaşın günahı yok o sağlam gönderdi marifet bende
-
ya hiç olmayacak iş oldu pelleti yuvaya yerleştirdikten sonra silahı yukarı doğru kaldırdım, pellet yuvadan kaymış mekanizmanın içine sıkışmış ve tetiğe basınca pellet sıkıştığı yerde iyice ezilmiş hem de boş etkisi sonuçta silah elimde kaldı
-
Diana mod 460'ımın alttan kurma kolunun pistona bağlanan parçasını kırdım
gerekli tamirinin yapılabileceği yeri bilenlerden yardım bekliyorum -
Abi bu silahla diana 460 ın bir karşılaştırmasını yapar mısın ?
bildiğim kadarı ile ikisini de kullandın -
Hayırlı Uğurlu olsun güle güle kullanın
-
hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde güzel atışlarda kullan
-
Walther Umarex Dominator 1250 tüpü 300 bar ama kaç cc bilen var mı
ben 150 diye biliyorum ama emin de değilim -
Herkese selamlar, ben bir pcp almak istiyorum Walther Umarex Dominator 1250 hafifliği ve şekli hoşuma gitti ama hiç bir kaynak bulamadım. Daha önce kullananlar ceya bilenler yardımcı olursa sevinirim
-
Bunlar ne zaman gelir acaba