Wx modeli nedir anlamadim silah at44 long lw.
İsabet sorunu ise sacmalar grupmanda sagda toplaniyor ama zaman zaman alakasiz yerlere gidiyor yaklasik 5 cm sapma var. Acikcasi durbun ayarini da tam yapamamis olabilirim
Istanbuldaki arkadaşlardan yardim istiyorum
Hafta sonu bulusmalarinda yardim icin arkadaslara ihtiyacim var
Namlu ucunda moderatörü taktığınız 10-12 santimlik küçük parça WX modellerde var. Namluya takılan moderatörün ağırlığı bazı silahlarda(mesela free float namlulu) vuruş noktasını biraz aşağı çekebiliyor ama isabeti genelde bozmaz.
İşte buda glock 19 un susturucusu.
Sanayide işini bilen ve yaptığı işin hakkını alan bir cnc ustası 50 ila 100 lira arası bir paraya,yukarıdaki tarz bir moderatörü çok rahat yapabilir.
Aslında bende wrangler moderatör alırken yukarıdaki dizayna sahip olduğunu düşünmüştüm,ancak içinden bir saç tokası çıkınca biraz hayal kırıklığı yaşadım.
yada biraz daha masraftan kaçınmam ve becerebilecek usta bulurum derseniz bu tarz bir moderatör de yaptırılabilir.
Paylaşım için teşekkürler Murat daha önceden paylaşılmıştı bunlar ama konuyu açan hobidaşın problemiyle alakasız oldu.
Bir noktada daha hata yapıyorsun. İşini bilen bir CNC ustası 50-100 lira kazanmak için benim gibi onlarca detay soru mesajına cevap yazmaya saatlerini harcamaz. Amerikayı baştan keşfetmeye devam edersen daha çok hayal kırıklığına uğrarsın. Beğenmediğin yapı birçok kaliteli dünya markası moderatörde kullanılıyor. Bu işi geliştirmek istiyorsan iyi ustalar tanırım, elinde çizimin tasarımın varsa yönlendireyim bir görüş, saatlerini günlerini hayal uğruna harcamazsan yardımcı olurlar. Ha bunlardan başka bir derdim var diyorsan numaram vardır sende, ara konuşalım.