Cem güzel çalışma eline sağlık.Tetiği merak ettim yorumunu bekliyorum.
Saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Cem güzel çalışma eline sağlık.Tetiği merak ettim yorumunu bekliyorum.
Saygılar
Tüfeğinin kutusunu bizlerle beraber açman büyük bir incelikti,tekrar teşekkürler,etiketi bence çıkarma,ogün de söyledim rüzgar yön tahmini için biçilmiş katfan:)
Tekrar güle güle kullan
Saygılar
Uzun zamandır bol katılımlı bir buluşmaya hasret kalmıştık ki bugün bir araya gelebildik.Gözlerimiz Sevgli Cem Kürkçü'yü aradı ama onun yerine de bol bol attık kulaklarını çınlattık.Takıma yeni katılan arkadaşlar ile yüz yüze görüşmek beni fazlasıyla mutlu etti.Sıcak,kapalı ve bunaltıcı havaya rağmen güzel bir gün geçirdik,Ozan'ın sıfır HW 97 K silahının kutusunu alanda açtık,ilk atışını ve sıfırlamasını da tamamladık,güle güle kullansın.Ömer hocamın HW 100 ü ile neler yaptığını,Sinan'ın muhteşem plinking atışlarını,Fatih'in TX 200 nün kundağının güzelliğini yazmadan geçemeyeceğim.Güne ait fotolar birazdan.
Saygılar
Güle Güle kullanın
Cem eline sağlık,
ama islami kağıdını
Sinan çarpılmayalım aman haaaa
Bundan sonra rahatım inşallah daha sık görüşürüz
Ne güzel bir gün geçirmişsiniz,paylaşım için teşekkürler.
470 ve mod 54 eşek ölüsü gibi ağır silahlar,ayrıca 470 ile 460 magnum aynı güçte,neden daha ağırını taşıyalım o da bir soru.Sıfır fiyatları da maşallah pcp fiyatı.
Saygılar
Son 6 ayda hiç ayarım bozulmadı,bu yeterlimi sizce?
5500-6000 USD arası bir fiyatı var
http://shoot2020.com/product-overview
Hepsi bir arada,tek kelimeyle müthiş.
hw 97 nin isabetinden kimsenin bir endişesi yokjtur zaten ama menzili kısa. Aynı isabeti mesela 100 - 110 metrede yapmaya muvaffak olsa elimdekileri satar hiç düşünmeden onu alırım. Ama bu formda herkes zaten 40 metreden şişe kırabiliyor. Ben aynı soda şşesini uzak mesefelerden de kırmak istiyorum. Güç meselesi buradan icap ediyor. Yoksa en güçlü pcp lerden biri olan sumatra silahım evde yatıyor .
kullanan bazı arkadaşlar gamo hunter 1250 nin hatsan mod 125 gibi olduğunudan, diana mod 350 kullanan bazı arkadaşlarda kullanışlı olmadığından şikayetçi olmuşlar. Neticede elimdeki diana 460 dan daha güçlü ve İSABETLİ bir yaylı silahın mevcudiyetinden endişe etmeye başladım.
Daha önce de benzer bir konuda yazmıştım,ben Diana 460 magnum ile 110 metreden çok rahat dolu soda şişesini kırabiliyorum.Biliyorum şimdi birileri bu mesafenin yaylı bir silah için hayal olduğunu yazacak ama benim silahım fabrika ayarları ile bunu yapabiliyor.Yine tekrar ediyorum Diana 460 magnum magnum yaylı kategorisinin en güçlü ve isabetli silahlarından biridir.Bu arada doğru ayak ve dürbün kombinasyonuyla kullanmazsanız ne yaparsanız yapın istediğiniz mesafe ve isabeti bulamazsınız.
Saygılar
Muhtemelen bira şişesini de delip geçti.Şişeyi kontrol ettiniz mi?
Yeni 460 magnumlarda firma bu sorunu tamamen giderdi,ayrıca hız olarak benim yaptığım ölçümlerde 14,3 gr peleti 850 fps ile attı.
460 magnum pcp silah tadında isabetli ve güçlüdür.Daha fazla güç isabeti bozmakta olup tecrübeyle sabittir.İzmir grubu arkadaşlarım bilir magnum yaylı sınıfı bir silah için 100-120 metre hayal olmaktan çoktan çıkmıştır.Bu mesafelerde içi dolu soda şişesini affetmediğine de herkes şahit olmuştur
Hem güç hem isabet hem de hafif olsun diyorsanız Diana 460 magnum.
Saygılar
Güle güle kullanın,hayalimdeki silahlardan biri hala.
Saygılar
Hem ayak hem de dürbün sağlam
Evet dediğim gibi taktığım günden beri ne ayar ne de dürbün bozuldu,kesinlikle tavsiye ediyorum.
Saygılar