Halil61 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Kesinlikle haklısın Sinan
-
Bora döktürmüşsün,eline sağlık
-
o tarihte ben de müsaitim şimdilik
-
3-4 ay önce 22.cal Marauder PCP de orta güç ve düşük güçlerde kullanmaya başladım,tespit doğru çok kaliteli pelet.
-
Hava biraz rüzgarlıydı,buna rağmen keyifli bir gün geçirdik yine.AA,Marauder ve FX in performansı bizi oldukça mutlu etti.Güne ait tek fotoğraf;
[Resim Engellendi: http://img441.imageshack.us/img441/5435/img2013042100010.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
Saygılar
-
Solo şarkılar olmasss
Beraber ve Solo Şarkılar vardı eskiden TRT'de , onu getirdin aklıma
Emre geliyor,biz de düet yaparız.
-
Haftaya çok yoğun olacağım için gelemiyorum, bu hafta sonu solo takılacağım anlaşılan
-
Pazar aksilik olmazsa metal sincabım ve ben Sarnıçta olacağız,planınızda değişiklik olursa bekleriz.
Saygılar
-
Sinan mengeneye mi bağladın silahı,tebrik ediyorum.
-
Cukk oturmuş,güle güle kullan.
-
Mustafa tebrikler, nihayet mutlu sona gelindi 6,35 meselesinde.
Fiyat konusu netleşti mi?
Saygılar
-
[Resim Engellendi: http://img841.imageshack.us/img841/7061/img2012101700043.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
48 metre 5 atış,jsb 18 gr.
-
merhaba
Halil bey size bir soru daha sorayım manuelini crossman den indirdim fakat ordada göremedim veya ben bulamadımBu aksam ali express de bushnell 6x24x50 dürbün buldum son 2 günüymüş sipariş vereceğimde dürbün kızagı marauderin kac mm ?
kac mm sipariş vereyim 11mm ve 20 seçenekleri var.
11 mm. -
masallah çok hızlısınız Halil bey sizin sorunuzu görmemiştim ama Emre beye yazdıgım metin sizede cevap olmuş sanırım.
-
Birşey daha sormak istiyorum bu silahta kullanılan civata somun vs parcalar ve anahtar takımları metrik sistem mi yoksa inch mi
Ben de bir şey sorayım size metrik veya inch ne fark eder sizce? -
Hocam maşallahın var
Bu kadar detay aşık usandırır
Gel sen ıdısını dıdısını çok fazla irdelemeden al bir tane yoksa Halil61 kendisindekini hediye edecek sana
Emre öldürdün beni
-
.22 sacma seceneğinin fazala olduğunu biliyorum benin gönlümde hep .22 kalibreden yana fakat bu aksam bu videoyu izleyince biraz kafam karıstı.
kendimde de 12 farklı çeşit pellet mevcut.
Bilmiyorum video biraz uzun 48 dk galiba tam izleme fırsatınız oldumu da adamlar 2 adet crono cihazı kullanmıslar 1. 1mt de 2. 55 mt de ve envai çeşit saçma ile yapmışlar
o yüzden kafam karıştı. sizin .22 kalibreyi önermeniz benim için kafi tecrübeleriniz benim için çok önemli.
bu kadar cabuk geri bildirim yaptığınız içinde ayrıca tesekkür edrim.
Kris Minear o videoda bana göre iyice saçmalamış.
Saygılar
-
Maraduer 25cal ithal dilmedi diye biliyorum ancak yanılıyorda olabilirim.Olsa bile 25cal da pellet seçeneğinizin çok fazla olmadığınıda göz önünde bulundurun derim
+1000