Daha Çok GösterHalil Bey az önce you tube'da benjamin marauder ile ilgili bir video seyrettim
http://www.youtube.com/watch?v=C9jQogmztXI linki bu . Bu videodan izlediğim kadarı ile .25 kalibrenin hızı enerjisi ve isabet oranları daha iyi gözüküyor. Normal
şartlarda .22 kalibrenin hızı daha fazla olması gerekmiyor mu?. Ben daha önce bir üstada da sormustum .22 kalibrenin isabet oranının çok daha iyi oldugunu özellikle uzun
mesafelerde .25 kalibrenin daha fazla düşme gösterdiğini söylemişti. sizce benim için hangi kalibre daha uygun olur benim maksimum kullanmak istediğim mesafe 100 mt .
bu mesafenın uzerine atıs yapmak hedefim veya bir gayretim kesinlikle yok. birde bu videoda 60 yard (55 m) mesafedeki grupmanlar neden bu kadar kötü yorumunuz var
mı? formu okuyan diger ardaslarda yorumları ile aydınlatırlarsa sevinirim. birde marauder in .25 kalibresini yerli sitelerde gören var mı?
Hangi video ve atıcı kim bilmiyorum ama şöyle bir durum da var siz 55 metrede 1 cm.grup yaparsınız ben ise 2.5 cm.Bu tarz videolar ve bilgiler maalesef sizin gibi birçok insanın kafasını karıştırıyor.Şanslısınız ki karşınızda bu silahı bizzat 1 yıldır kullanan ve her türlü bilgiyi paylaşan birileri var.
25 cal.in daha fazla düşeceği fizik kuralları gereği doğru.Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda 22.cal sizin için ideal bence.
Saygılar