Eses team de yaşayan varmı.Nerede bizim azılı atışcılarımız yaw .
Airturk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yaban tv de forumu doldurun ,size kod veriyor kodu girişteki naif hanımefendiye söylüyorsunuz buyrun geçiniz diyor.2 sene önceki bursa av doğa fuarına eskişehirden kalkıp bir hevesle sabahın köründe gitmiştim.Lakin ucuza birşey alırım diye gidecekseniz hiç gitmeyin.Herşey daha pahalı ,bayiler ellerindeki ürünleri ittirme çabasında.
Fuarın en güzel yanı katılan hatsan gamo gibi firmaların silahlarını yakından görebiliyorsunuz.Daha önceki inceleme linkinide atayım aşşağıya geri kalanı siz okuyun neler oluyor fuarda .
2012 incelemem
-
Bipod eksiklik olmuş cidden .O tarz bir bipod da nerden temin edilir bilinmez.X20 sup kullanmıştım bence gayet kaliteli tüfek bunlar .
-
Şu çapaklar için 3 4 kişilik işçi arkadaş alınıp bir çalışma yapılsa ,pürüzsüz güzel bir malzeme çıkacak ortaya.
-
Metal kargayı zor vuruyoruz tüfekle, atıcıyızsa sorsan eheh .videoyu açtım ilk tepki oh.a lan vurdu adam
-
Fuardan sonra satışa sunulacak denmişti,hımm 3 vakte , 1 sene oldu sanırım eheh
-
1 senedir vortex den haber gelecek teheyy
-
Safir t 14 ilk versiyonları tamamen mantar tabancası, hatta su tabancası şakır şukur sallayınca plastik sesi inletir ortalığı.Aman dikkat edin heleki soğuklarda tüfek çatlama yapıyor .Birisinin yüzünde patlayan safir vardı.Hatta konuyu safirin forumunda açıp şirketi dava edeceğini yazmıştı arkadaş.
-
O kadar hedef felan dururken çatıya grupman yapmak .Bizim insanımız cidden çok komik yahu
-
Özelden cevap veremedim kusura bakmayın.Deneyin ,herhangi bir pas sökücü sprey ile plastik kundağınızı yağlayın bütün çizikler ve beyazlık kaybolacaktır.Ben at 44 plastik kundağın affedersiniz içine etmiştim çizikleri kaybedicem diye,sonra spreyi denedim fabrika çıkışı gibi oldu.
-
tüfekleri kullanmaya kullanmaya kafam karışmış.
2 yıl olmuş hatta aşmış birşey yapılabilir mi ? parayla falan kundak değişimi olabilir mi ?24.01.2012 tarihli fatura garanti maranti geçmiş sanırım ? yokmu bilgisi olan ?
Pas sökücü sprey 10 tl ,plastik kundaklarda komple sıkıp kuru bezle siliyorsunuz.Sprey kundakdaki bütün beyazlığı ve çizgileri yok ediyor.Tecrubeyle sabit
-
Hayırlı olsun Meenet çok yakışıklıymış .
-
Pcp de dampanın ne işi var?.Dürbünü ayaksız tüfeğin üstüne koysanız, tetik düşürünce yine düşmez ordan .
-
-
resimler ah o resimler ,hayırlı olsun sen bu aralar fazla saldırmaya başladın pcp yaylı felan
-
-
Bizde yeni pcp çıkarır diyorduk:D At-44AQ modeli hayırlı olsun:D
-
2014 us ise bu video 2015 de tr de olur inşallah.
-
Metehan hayırlı olsun kardeşim .Bol bol video bekliyoruz senden .Sen seviyrosun bu işleri
-
6.35 arıyorsun bencede kaçırma