Katılım sağlamanız,keyif almanız hobinin gelisimi adına yeterli olacaktır
EmRe74 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Değerli Türk Field Target Atıcıları;
29-30Nis-01 Mayıs 2016 tarihlerinde FTBRİZMİR Takımı olarak İzmir’in Özdere Beldesi’ndeki Kalemlik Orman Kampı | A Tipi Mesire Alanı’nda düzenlemeyi planladığımız ulusal çaplı 2016 İZMİR FT Müsabakasını duyurmaktan onur duyarız.
Katılımcının organizasyonla ilgili ihtiyaç duyabileceği tüm bilgileri tek seferde mümkün olduğunca erken vermeye özen gösterdik. Müsabaka ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.FTBRİZMİR 2016 MÜSABAKA DETAYLARI
KATILIMCI LİSTESİ
FTBRİZMİR TAKIMI
-
-
Keyfine doyulmayacak bir parkur daha bizleri bekliyor.Hayirli ugurlu olsun
-
12fpe,guc ayari sabit,tekli yukleme ve ortak ekipman kullanimi olmayacak Metehan.4,5 yada 5,5 olmasi onemli degil
-
Bursayi toparla artik yarisma icin Metehan
-
Ftbrizmir takimi olarak ulusal yarismalarida yapmayi planladigimiz yeni parkurumuzun tespit,degerlendirme ve montaj islerine bugun basladik.Alana uygun hedef platformlari hazirladi.Takimin calisma ve alan fotograflarina asagidaki linkten ulasabilirsiniz
TURKISH AIR RIFLE FT & BR SHOOTERS • Başlığı görüntüle - FTBTIZMIR YENI PARKUR. (Ulusal Yarisma)
-
Cok dogru bir secim yapmissiniz Ertugrul bey.Hw aşkı başkadir
-
Opinel bıçaklar decathlon mağazalarında piyasanın yarı fiyatına,haberiniz olsun.
Heyyytttt reklamını yerim senin
-
Onur güzel özetlemişsin Çeliği çok keskin,kolay bileyleniyor ama çabukta köreliyor...
Hepsini bir arada istersen Spyderco VG1O Japon çeliği muhteşemdir.Kesinlikle tavsiye ederim...
-
-
Sorun sap ile samanı birbirinden ayırmadığımız için oluyor.Hobiye yeni başlamış arkadaşlar işin doğası gereği yeni şeyler öğrenmek,deneyim sahibi insanlardan faydalanmak,imkanları dahilinde tanışmak ve yarışmaya iştirak etmek istiyorlar.Bizim lafımız kesinlikle onlara değildir! Arkada öyle bir grup varki (haşhaşiler) bunlar her FT yarışma öncesinde ortaya çıkar, bir laf atar,milleti galeyana getirip sonrada oturur keyifle izler.Kısaca kanla beslenirler Ama unutmasınlarki bağışıklık sistemimiz onlara karşı herzaman kuvvetli
-
Ferhat abi bir yarışma yapalım dedik, keşke girişmeseymişiz böyle birşeye. Ben çok pişman oldum ve bu yarışmaya katılmıyorum.
Kimseyi yüzüstü bırakmamak için orada olup vadettiğim her işi yapacağım ama yarışma başlıklarındaki bu hırslar, ölümüne eleştiriler bitmedikçe ben bu işi bırakıyorum ve yazıklar olsun diyorum.
Hırsınız varsa gidin kime saldırıyorsanız saldırın ama ne işiniz var misafire açılmış sofranın orası niye öyle şurası niye böyle demekle.
Mutlaka bunada bir cevabınız var. Tatlı tatlı yazacaksınız. Şunu bilinki kendi adıma verdiğim, vereceğim emeğimde hakkım varsa ben helal etmiyorum.
Yasin isin keyfi burada sen rahat ol Her yarismada sahne alan,zerre kadar faydasi olmayipta atip tutan,ortaligi karistirmayi huy edinen arkadaslar bu yarismada da avucunu yalayacaklar
-
Bu muhabbetin sonu hicbir yere gitmez.Guclu tufekle FT olmuyor! Ayni yarismanin icinde ayri kulvar yada BR de olmaz cunku buna ne maddi ne manevi nede zaman olarak takimlarin gucu yetmez.Oyuzden katilmak isteyenler icin yer,mekan sartlar belli.Yada sizde duzenlersiniz bir yarisma gelir seve seve atariz.Isi daha fazla kisisellestirmeye kisilei hedef haline getirmeye gerek yok!!!
(Yazima illa cevap verme ihtiyaci duymayin,dedigim gibi cozum uretin,bir yarismada sizler duzenleyin!!!) -
Abi akşam akşam duygulandım vallaha .Keşke sizin gibi düşünen abilerimiz üstadlarımız olsa.
Tekrar etmek gerekirse biz kimsenin hobiden soğumasını istemiyoruz.Aksine doğru yapılmasını ve gelişmesini istiyoruz.Bunun yoluda ekipmanları görüp,deneyip ve nedemek istediğimizi anlamaktan geçer
-
Bizler gelmek isteyen fakat ekipmanı uyumlu olmayan arkadaşlarımızla kendi tüfeklerimizi paylaşmaya hazırız.Yeterki gönüller bir olsun
-
Her yarışma öncesi bu eleştirileri aşinayız artık Zerre kadar faydası olmayanların iş lafa gelince üstüne yok
-
Neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım sen Bu hırs,tavır niye? Sen fikrini beyan ettin bizlerde sebebini yazdık.Terbiyesizlik boyutuna geçme,kimse sana böyle yaklaşmadı !!!
-
Merhaba arkadaşlar acemiliğimden dolayı birkaç sorum olacak forumda aradığım sorulara cevap bulamadım buyüzden bu konuyu açmaya karar verdim
Öncelikle PCP tüfek almayı düşünüyorum ve aklımda 1.seçenek Hatsan Galatian1 var (bütçe2400 tl pompa moderatör dürbün bibot herşey dahil)
Ancak yorumlara göre Airarms s510 xtra fac ambi de düşünmüyorum değilAirarmsla ilgili olarak acaba satın alındığında (yatagundan) dürbün veriliyormu ve moderatör takılıyormu moderatör takmamıza gerek varmı
Airarms s510 xtra fac ambi max çıkış hızı 930 fps verilmiş güç ayar yerinden fps yi arttırma imkanımız varmı
En az 60 metreden cam şişe kırması lazımki tüfek beni etkilesin bunu yapabilirmigorusunuze saygı duyuyorum tabıkı de..
ancak ben hiç zorlanmadan bt tüpünü monte ettım..
zaten bu fıkrı bana av bayii verdi..ayrıca tüm av sıtelerınde belırtılen yurt dısı da dahıl olmak uzere joule gücü 7,5 olarak gozukuyor...
bılgınıze..ayrıca emre 74....
konu tarıhı onemlı degıl..
amaç görüş bıldırmek...Eeeee hadi hayırlısı bakalım
-
Konu 2013 tarihli! Hortlatmışsın