Ben genede Bu tarz yarışmalarda iki kategorininde olması taraftarıyım yada madem yol ayrımı var. Forum genele yaygınsa yqrışmalarda genele yaygın olmalı dünya bunu yapıyor diye ben ve benim gibiler öyle yapmak zorunda değiliz ozaman kararlaşalım madem bu tarz ftler olacaksa sınırlamasız yarışmalarda yapalım mesafeler daha uzun olsun kendine güvenen ona katılsın
Ozaman elitist olayından kurtulunur. Yoksa bu laf döner durur işin kötüsü hobide can kaybeder . benim anlayışım bu hobi genele yayılsın insanlar bişeyler paylaşsın bilgiler paylaşılsın . yoksa denildiği gibi spor yapacağız diye hobiyi fobi haline getirilir diye düşünüyorum
12 fpe sınırlamasının arkasında geçmişte yaşanan birçok sıkıntı var.Bu gücün üzerinde attığınızda,belli bir atış sonrası 3-4mm saç dahi dayanmıyor,hedefler kullanılamaz hale geliyor.Yoksa amaç kimseye masraf çıkarıp,kırgınlık yaratmak değil.Sizde hak verirsiniz ki yarışmaların tüm masrafları (hedef imalat,montaj,kulvar temizliği,vs)takımların bireysel katkıları ile yapılıyor.Böyle bir durumda maximum faydayı sağlamak en doğal haklarıdır diye düşünüyorum.Hali hazırda bu elitistlik ise ben dahil tüm arkadaşlarım elittir Olmamak gibide bir sıkıntımız yok yanlış anlaşılmasın