Erdinc abi oringli pul nadil bişey? İlk defa duyuyorum.nereden bulabilirim?
Sinan budur Hidrolikçilerde bulabilirsin.
[Resim Engellendi: http://s1309.hizliresim.com/1f/n/sv7n3.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Erdinc abi oringli pul nadil bişey? İlk defa duyuyorum.nereden bulabilirim?
Sinan budur Hidrolikçilerde bulabilirsin.
[Resim Engellendi: http://s1309.hizliresim.com/1f/n/sv7n3.jpg]
Steve pop 2 hafta içinde yollarım diye mail atmış. 78£ + 14£ Shipping ile bence değer tabi bide montajı yapabilme işi var
Sinan Hw97k için bende V-Mach kiti ciddi ciddi düşünmeye başladım Videoları ve yorumları izlediğimde harika işler çıkartıyor
Atışlar için elinize sağlık
Hw97 ninde yapacağı budur anca 4.5mm için iyi grupmanlar, birde şöyle böyle denirdi 97k için , Diananın tüm modelleride bu mesafeden aynı grupmanı yapar hatta mesafe 50m çıktımı 5.5mm dianalar daha iyi grupman çıkarır. 50m den sonrasını saymıyorum bile 4.5 luk zayıf 97k hatsan mod 99 gibi bile grupman yapamaz uzak mesafelerde.
sonra millet hw deyip duruyor bilip bilmeden işte sonuç ortada tepen bir yaylı tüfek başka ne yapabilirki?
Hocam sen komedi filminden mi çıktın yoksa şakamısın Senin yaşın kadar burada havalı kullanmış insanlar var! Ve bu insanlar HW diyorlarsa tecrübeyle sabit bir şeyi savunuyor ve dile getiriyorlardır. Kaldı ki saydığınız tüm bu tüfekler ben dahil bir çok insanın elinden geçmiş ama Hw hariç bugün hiçbiri envanterde kalamamıştır.O yuzden yorumlarını yaparken usluba ve insanları yanlış bilgilendirmemeye özen gösterirsen seviniriz!
Yazılmışnya hocam Fxt12 50m- Hw97 30m diye
-Hw97k iyi dir ama çok güçsüz 4.5mm zaten yarışmacı değilsen yada bir atışa gittiğinde 250 tane pelet atmıyorsan gereksiz. e bu silahında 5.5mm alınmaz.İsmail 5,5 alınmazmış birader kaldır at sendekini nasılsa bir işe yaramaz
Bende hayrına bağışlayayım birine
![]()
-56 isabeti kötü değil kim demiş grupmanda tat vermez diye, isabeti kesinlikle olnlardan aşağı kalır yeri olmaz. daha fazla güç istersen kit ve transfer deliği modifiyesi ile isabetten hiç ödün vermeden 30 fpe bir yaylın olabilir yada yarışma dersen 12 fpe lik ft kitlerinden takabilirsin.
-
Sinan taş sana gelmiş kardeş demekki her ikisinide sahip olan ve kullanan biri olarak bilgi birikimin zayıf kalmış
Sanırım 100 120 metre konuya hakim olmadığından çok ütopik bir istek oldu ama en azından 60 metrede güzel sonuçlar almak istiyorum 4.5mm bunu sağlar mı?Yoksa hw97kt nin 5.5mm versiyonunu mu almalıyım.
Pcp ye teferruatları yüzünden bir türlü sıcak bakamadım belki biraz daha hakim olduğumda pcpye geçiş yapabilirim hem elimdeki yaylı ile güzel bir takım olmuş olurlar.
![]()
Arkadaşım sen önce ne yapmak istediğine karar ver 60 ile 120m x 2 demek
İsabet & güç olarak 60-70m de Hw97 4,5 yada 5,5 ile çok güzel sonuçlar alırsın.Ben şuan 4,5 kullanıyorum ve söylediğim mesafelerde isabetine hayranım.Karar sizin
bu arada elimden 1 prosport 1 tanede tx200hc geçti ama Hw97k halen duruyor.Sanırım bu sana daha iyi bir fikir verebilir
Söylediğin mesafelerde tahribat için kesinlikle 5,5 cal alman gerekir.Hangi yaylı olursa olsun güç ya yetersiz gelecek pellet çok fazla düşme yapacak yada fazla güçten dolayı isabet şansın azalacak.O yüzden 900-950fps aralığında kaliteli bir pcp senin işini fazlası ile görecektir
97k standart kundak 97kt ise thumbhole denılen modelidir.Arasında baska hiçbir farklılık yok
Söylediğin mesafeler yaylı için oldukça iddialı.Yerinde olsam pcp'ye bakardım
3 tufegıde kullanan biri olarak kesinlikle Hw97k 4,5
Basarili
Air Arms'in tupu aliminium oldugu icin paslanmaz ancak yabanci sitelerde her 5 yilda 1 test ettirilmesi tavsiye ediliyor Memlekette bu testi yapacak bir yer olmadigi icin bence 10.yilda degistirmek en sagliklisi
Kullanimdan sonra tufek yagi ile metal kisimlarini silin.Tupte 120bar olacak sekilde hava birakin ki nem girmesin
Peki night eye serisi hw97k tufegim icin uygunmudur.yani darbeye dayaniklimidir.
40 mercek capi uzeri uymaz
Eclipse'i H.ilal avda test etme şansım oldu.Netlik çok güzel ancak artıkıl Ft icin bana cok uygun gelmedi.Daha cok av amacli yapilmis.Nite eye Sr12 modelini kullaniyorum.Hafif,netlik 10 numara ayrica Sr12 tam amaca uygun.Kesinlikle tavsiye ederim!
Emre abi uygun ağırlıkta Hn ler bence iyi olur, malum barracudalar süper pelletler.
HN Barracuda 1.77 Hw97 de muhteşem iş çıkarıyor ama .22Cal de Jsb Hw100+AA da süper
Jsb'ler varken gerisi yalan
Benim tercihim Beretta 686 silver pegion olurdu
İlk 10 yarışmacının 7 tanesi AA kullanıcısı dikkatinizi çektimi.
AA hayat onda