cok rahatladım paylaşım cok güzel teşekkür ederim.
berber_68 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tebrik ediyorum güzel gurup yapmışsınız
-
abi eline emegine saglık konu hakkında bilgi almak istiyorum mümkünse dipcigin baglantısını 1 vidailemi yaptınız yoksa yapıştırıcı kullandınızmı saga sola hareket etmesini nasıl önlediniz m4 dipcigi nerden temin ettiniz fiat olarak biraz tuzlu olmadımı saygılar.
-
1 paletten olabilir 2 ön ayagın dürbünle arasına destek koymak işinizi görür diye düşünüyorum ben saygılar.
-
slm beyler at44 bullp kundak yapıp satan varmı?
-
tebrikler cok başarılı devamını bekliyoruz.
-
hayılı olsun darısı başımıza.
-
elinize saglık tekkelimeyle süper.
-
tebrikler bence süper grupmanlar bunlar saygılar.
-
elinize saglık hobidaşım süper mükemmel ama oluyormu böyle )) bizde istiyoruz kendi adıma yetenek yok ) hoş şeyler deil iyi örnek olmuyosunuz)) allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
-
tek kelimeyler mükemmellll bukadar olur renk bukadar süper olabilir nacızane benim fikrim mod 25 super charger kısmetse 2 güne elimde olacak kesinlikle modifiye yapmama sebebsiniz))) dipcigi nasıl monteettiniz paylaşırsanız sevinirim emege saygılar.
-
tebrikler atışlar şık olmuş.
-
slm beyler öncelikle tebrik ederim konu acmak istiyorum bulamadım nerden acacagımı kusura bakmayın saygılar
-
teşekkür ediyorum arkadaşlar saygılar
-
hocam yaylı kullanıyorum 3.4 yıldır kısa mesafe raptiye büyüklügünde hedeflere nokta atışı yapıyorum yeni pcp alma sebebim uzak mesafede aynı atışı yapabilmek saygıla.
-
hocam bazı markalarda dürbün zomlanıldıgında hedefte sapma oluyor demişti arkadaşımız bizim tabiki 20000 agarbir rakam ama enazından zomlandıgında hedeften şaşmayan makul bir marka ismi verebilirseniz sevinirim saygılar
-
hocam dürbünde marka özellik farkediyor benim amac nokta atışı hangi marka tavsiye edersiniz.
-
eyvallah sagol deneyecem kısmet olursa saygılar.
-
faturada at44 yazıyor sadece tüfegin wx olması sorun arzedermi saygılar
-
eyvallah hocam ince mehmet 5,5 kullandım 3 yıldır falan gıram yazmıyor hocam 10mt ayar 100mtreye eşdeger diye okumuştum yanlış hatırlamıyosam.