cok rahatladım paylaşım cok güzel teşekkür ederim.
berber_68 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
tebrik ediyorum güzel gurup yapmışsınız
-
abi eline emegine saglık konu hakkında bilgi almak istiyorum mümkünse dipcigin baglantısını 1 vidailemi yaptınız yoksa yapıştırıcı kullandınızmı saga sola hareket etmesini nasıl önlediniz m4 dipcigi nerden temin ettiniz fiat olarak biraz tuzlu olmadımı saygılar.
-
1 paletten olabilir 2 ön ayagın dürbünle arasına destek koymak işinizi görür diye düşünüyorum ben saygılar.
-
slm beyler at44 bullp kundak yapıp satan varmı?
-
tebrikler cok başarılı devamını bekliyoruz.
-
hayılı olsun darısı başımıza.
-
elinize saglık tekkelimeyle süper.
-
tebrikler bence süper grupmanlar bunlar saygılar.
-
elinize saglık hobidaşım süper mükemmel ama oluyormu böyle )) bizde istiyoruz kendi adıma yetenek yok ) hoş şeyler deil iyi örnek olmuyosunuz)) allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
-
tek kelimeyler mükemmellll bukadar olur renk bukadar süper olabilir nacızane benim fikrim mod 25 super charger kısmetse 2 güne elimde olacak kesinlikle modifiye yapmama sebebsiniz))) dipcigi nasıl monteettiniz paylaşırsanız sevinirim emege saygılar.
-
tebrikler atışlar şık olmuş.
-
slm beyler öncelikle tebrik ederim konu acmak istiyorum bulamadım nerden acacagımı kusura bakmayın saygılar
-
teşekkür ediyorum arkadaşlar saygılar
-
hocam yaylı kullanıyorum 3.4 yıldır kısa mesafe raptiye büyüklügünde hedeflere nokta atışı yapıyorum yeni pcp alma sebebim uzak mesafede aynı atışı yapabilmek saygıla.
-
hocam bazı markalarda dürbün zomlanıldıgında hedefte sapma oluyor demişti arkadaşımız bizim tabiki 20000 agarbir rakam ama enazından zomlandıgında hedeften şaşmayan makul bir marka ismi verebilirseniz sevinirim saygılar
-
hocam dürbünde marka özellik farkediyor benim amac nokta atışı hangi marka tavsiye edersiniz.
-
eyvallah sagol deneyecem kısmet olursa saygılar.
-
faturada at44 yazıyor sadece tüfegin wx olması sorun arzedermi saygılar
-
eyvallah hocam ince mehmet 5,5 kullandım 3 yıldır falan gıram yazmıyor hocam 10mt ayar 100mtreye eşdeger diye okumuştum yanlış hatırlamıyosam.