abi hasta olmuşum başlığıda görünce direk tarhana geldi aklıma.bi baktım değişik bi çorba olmuş
kaya67 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bizim dalış regülatörünü modifiye edip scuba dolum aparatına çevirmeyi düşünüyorum Mustafa abi.scubayla basarsam tamamen çözülür galiba.
-
Mustafa abi maşallah sana yakında bi pcp üretirsen evinde şaşırmam benim tüfegin tüp sorunuda %95 bitti gibi abi.grup yaptıkça kulağını çınlatıyorum condorun sahibinede hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullansın.acaip bi makine olmuş
-
-
Teşekkür ederim usta.Kendimizce küçük bişey
-
İlk defa aldıgım pcp ile bi grupman denemesi. pellet jsb 18 grain tüfek Mustafa EKİZ regülatörlü 130 bara ayarlı.Havalar düzelince 50 -75 metre denemeleride yapacam.İnşallah bunun gibi sonuç alırım yeni kullanıcı olarak
-
Tebrikler.Yakışıklı silaha taş gibi grup olmuş
-
Kafama şu takıldı.Video çekmek istemiyorum sadece ben kendim görmek istiyorum dürbünden bakınca.IR led fener alıp tüfege monte etsem,açtıgımda gece görebilirmiyim acaba?Yoksa sadece kameradan mı görebiliriz?
-
Sayın kaya67 üzerindeki dürnün 8x32-40 bsa deerhunter
Ben çok memnunum netliği oldukça iyi paralaksıda sorunsuz çalışıyor .
Teşekkür ederim sayın ZETAX.Bende o dürbünden almayı düşünüyorum BT65 için.Yorumunuz baya netleştirdi seçimimi -
Öncelikle hayırlı olsun.İnşallah istediğiniz verimi FT lerde alırsınız Benim sormak istediğim üstündeki dürbünün marka modelini öğrenebilirmiyim?Ve memnunmusunuz dürbünden,netliği iyimidir?
Saygılar.
-
22 lr candır
-
Bir çok şey ögrendim hala daha okuyorum ama bi düyada soru var aklımda Özellikle dürbün kullanımı hakkında.Okudum ama tam çözemedim
-
Elimden geldiği kadar araştırıyorum forumu ama aklım pcp ye gittigi için yaylı bölümüne hiç bakmadım açıkçası Bu bilgiler şahane oldu sağolun
-
Artık dürbün kullamayı iyi bi dürbün alınca detaylı öğrenirim.Şu anlık optima izin vermiyo o mesafe tayinlerine :))
-
Çok teşekkürler ilginiz için.Dürbünün tadını aldıktan sonra zarar gelmesini istemem Şu an sadece keçesini değistirip kullanmayı deneyeceğim.İlerde biraz daha üstünde çalışabilirim
-
youtube da dolanırken bu videoya denk geldim.1000 yarddan atış yapıyo yanlız videonun sonlarına dogru dürbünü gösterince bi yuh dedim bu kadar yüksek zoomlu bi dürbün oldugunu yeni ögrendim yanlız anlamadığım şey orda silahı sabitlemiş sadece tetigi çekiyo.ne zevki var anlamadım.Ya da asıl amaç dürbün kullanma marifetinimi göstermek burda?
-
Dampa ayak takılırmı hiç bilmiyorum o tüfege.Kızak var üstünde sadece.Ben en iyisi idare edeyim bu şekilde bi pcp alana kadar Çok teşekkür ederim cevaplar için
-
Peki pistonun ağırlıgını arttırsak,üzerindeki dürbüne zarar verecek derecede mi artar acaba tepmesi.Dürbüne zarar gelmezse sorun olmaz benim için aslında
-
Öncelikle merhaba.Uzun süredir foruma üyeyim yanlız bazı sebeplerden dolayı ancak yeniden girebilmeye başladım.Çogunlukla okumayı tercih ederim,bayağıda faydası oluyor.Ancak bazı konular çok eski oldugundan resimler silinmiş oluyor ve bazı terimlere çok yabancıyım.
Konuya geleyim hemen;arkadasımın hatsan mod60s tüfeğini güçlendirmek istiyoruz ama nasıl yapılacağı hakkında bi fikrimiz yok.Açıkçası içindeki mekanizmayıda pek bilmiyoruz.En kolay olarak nasıl güçlendirebiliriz?Bu konuda tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum.Çok aşırı bi modifiye yapmaya da gerek yok aslında.Sadece yayı değiştirsem o bile yeter şu anlık bize.
Şimdiden teşekkürler..
-
merhabalar.bende bi bt 65 almayı düsünüyorum ama kullanan kişilere sorup almak daha mantıklı.ilk defa bi havalı tufek alıcam.bt 65 değermi yada baska bi model mi alayım.birde tüfeğe ne kadar verdiniz söylerseniz memnun olurum tesekkürler