OSMAN SERTER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaş herkes buluşalım diyo hiç kimseden ses çıkmıyor bir yer bir saat verin verelim buluşalım kaynaşalım.
-
Sla. bayadır girmiyodum forma. Kale de oturuyorum beklerim tanışalım görüşelim inş.
-
Bırak tilkiyi adamı bile düşürür doğru mühimmatla.
-
İyi vakit, iyi zaman,bol arkadaş, hepinizi kutlarım.
-
ince mehmet 25 grain eyer tüfeğin 5,5 ise
-
sert alaşımlı bir pelet isabet çok istikrarlı deyil
-
hatsan sen demesen bile herşeyi yeniler yollar korkma.
-
iyi çalışma tebrikler
-
Doğru servise hiç uğraşma.
-
Peletler için bilgiye teşekkürler
-
Çok güzel çalışma güzel olmuş hepside yakışıklı o şarjörlü olan tüfek ve sivri peletler nasıl bişeyler öyle. Kostok abi air soft mu o ?
-
Hem tabancayla hemde reddot dürbün deyil bence gayet gayet güzel gurup tebrikler.
-
paylaşım için teşekkürler gayet iyi
-
gurup gayet iyi bu silah hakkında daha önceden konu açılmıştı herkeste yağdırmıştı ben merak ediyorum tahribat nasıl hava tüketimi nasıl krono ölçümleri nedir olurda dener seniz paylaşırsanız sevinirim.
-
İsa bey mükemmel at 44 ile harika olmuş inşallah daha uzun mesafeler bekleriz.
-
Çok güzel olmuş bu videolara bayılıyorum ellere emeklere sağlık.
-
Alıntı sahibi "OSMAN SERTER"
Alıntı sahibi "BobLeeSwagger"
Bunlar da bana göre çok başarılı atıslar.
Bence bu videoda bir terslik var o kadar mesafede tüfeğin patlamasıyla pelet hedefte patlıyor yakından atılmış180 Metredeki yaylı tüfeğin sesi hedefin yaynındaki kameradan duyulmaz bence..sese bakılırsa bu atışta mesafe bence 20-30 metre, en fazla . Zaten o tüfekle o mesafeye o atış yapılan yerden hedefleri vurmak imkansız, pellet çıkışa geçicek ,yolundaki ağaçlar pelleti engeller , tam yolun yarısında pellet ağaçlara takılmadan hedefe varamaz bence.
Alıntı sahibi "OSMAN SERTER"
Alıntı sahibi "BobLeeSwagger"
Bence bu videoda bir terslik var o kadar mesafede tüfeğin patlamasıyla pelet hedefte patlıyor yakından atılmış180 Metredeki yaylı tüfeğin sesi hedefin yaynındaki kameradan duyulmaz bence..sese bakılırsa bu atışta mesafe bence 20-30 metre, en fazla . Zaten o tüfekle o mesafeye o atış yapılan yerden hedefleri vurmak imkansız, pellet çıkışa geçicek ,yolundaki ağaçlar pelleti engeller , tam yolun yarısında pellet ağaçlara takılmadan hedefe varamaz bence.
Bende ona dikkat ettim pcp tüfek ile yapılan atışlarda bile tüfeğin sesinde 1 2 saniye sonra hedefteki sesi duyuyoruz.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bence bu videoda bir terslik var o kadar mesafede tüfeğin patlamasıyla pelet hedefte patlıyor yakından atılmış
-
İstanbul Ft çetin olacak anlaşılan. Ahh seyretmeye bile gelebilsem fırsat olsa. Şimdiden katılanlara başarılar.