Yerli favorilerimden biri oldu bu tufek . Tetigini vs ayarladiktan sonra atis adedi ve performansi yuz gulduruyor.
Ilk 500 atis namlu oturmasindan sonra grupmanlar ufaliyor.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Butun kurtlarinizi dokebiliyorsunuz cok eglenceli bir oyun.
-
Iyi seyirler... -
Hatsansa Airmax
Kral sa Breaker alinmali bence bullpup olarak. -
Eyvallah tesekkur ederim elimden geleni yapiyorum.
-
Merhaba .
Normalde dediginiz gibi setuskur ile oynandiginda guc degisir. Ama bizim tufekte degismedi. Herhalde teknik bir problemi vardi. -
Merhaba Dostlar
Hello FriendsThis is recoil test video my Diana 56...
Diana mod 56 tufegimin sarsinti testi.It is amazing action for shooter. Look like Pcp.
Atici icin harika bir aksiyon . Pcp'ye benziyor.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar..
Gecen hafta Konyadaki ustamız Emrah Sayar Falcon Prairie Pcp havali tufegine regulator calismasini tamamladi.
Chrony sonuclari videodaki gibi.
Yeni cekic yayi takildi . 500 -1000 atis sonrasinda yay tansiyonu cok iyi sekilde oturucak. Fps farki 1 -2 olacak.Iyi seyirler....
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sayin pol
Kral pcp tufekleri genel olarak hiz verileri birbirine cok yakin bu nedenle 350 tl bosuna regulator taktirmis olursunuz. Bence bu parayi baska ihtiyaclara harcayin -
2013 faturali Serkan abi.
Takasla aldim.
Biraz kullanip degistiririm zaten biliyosun huyumu -
DIANA mod 54 ve 56 serisinin aticiya tepmesi yok.
Ama durbun tepmeyi hissediyor.
Dm60 sportmatch Dampa ayak , Bullseye veya protector ayak kullanmak lazim.
Buyuk durbunler tepmeyi fazla hissedicektir. Ama normal yaylilardan daha az etkilenir.
Tufegin kurulmasina gelirsek. Ben zorlanmiyorum ama bu kisinin kas durumuna bagli . -
Emir abi yay kirikmis 4 baklasini cope attim.
Yeni yay siparisi verdim. Gelecek.
Suan bu hizla atiyor. Yeni yay ile heralde 25 ile 30 arasi joule cikar. -
Bu hafta karsinizda Diana mod 56 Th kundakli modeli ilr bitlikteyim.
Tufek suan piyasada bulunan En Baba tufektir. AIRKING in AgababasiKullaniciya tepmeyi aktarmaz Pcp tarzinda atis yaptiriyor.
Sarsinti testini ve Grupman testini ilk firsatta yukleyecegim...Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
gercekten muazzam bir aktivite
-
Hava sicak ve cokta etkisi fazla degil . Azcik kizariyor cimdirik gibi. Hasas yere gelirse 1 2 damla kanatabilir.
-
-
merhaba Hasan bey
Cok tesekkurler keyifli seyirler dilerim -
Vantage daha hassas bir durbun . Yaylilarda Hd sport kullanilmasi daha mantikli .
Hatsanin protector ayagi ilede ölumsuz bir durbun olur.