Hayirli olsun bakalim
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba,
Bende de Diana Mod 56 TH var. İyi bir PCP ve tüp ile takas edebilirim. PCP ye geçmek istiyorum. Üste gereken miktarı verebilirim.Ozelden yazdim Dogancan Bey
-
Tarik abi sakin kesme. O pimi bukmen yeterli kargaburunla.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Evet otomatik emniyet hic gerekli degil.
Bugun onuda iptal ettik kurtulduk -
Arkadaslar fabrika cikisli hic oynanmamis bir tufekler arka arkaya 120 atis yaklasik 45 dk da yaptim . Tetik stok hali tabiki sertti. Beni baya terletti.
Bugunde grupman yaptik tetigi yumusattik.
45 metrede yaptigi grupman 10 mm.Biraz hizli attim tabiki kimisi 10 arli kimisi 5 li grupmanlar.
Yorumlariniz icin cok tesekkurler.
Saygilarimla -
Hatsan Airmax Videosu sizlerle...
2 saatlik video cekimleri ardından dün gece yaptığım 5 saatlik editorluk sonrasinda , yüklemeyi tamamlamış bulunuyorum. Yeni program kullandım bu sebeple biraz eksiklerim olabilir mazur görün lütfen...
Tufek genel olarak regüle olarak cok sayıda atış yaptıran hava cimrisi , ergonomik , isabetli bir tüfek olmuş.
Hobidaslara Hayirli olsun...Metehan Özden
Turkish AirgunnerHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yeni Kamerami satin aldim
Panasonic Hc v 10
70 optik zoomu ile super videolar cekecegim insallah sizlere
EKEN HR9 aksiyon kameramda yolda. Super videolar bizi bekliyor. -
Kral moderator kullaniyorum. Kayip 10 fps
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Destekli olsun sizin olsun
-
Vucut kondisyonu ve saglamligi onemli. Ben surekli spor yapan biriyim . O sebeple zorlanmiyorum
-
Mod 54 un alternatifi Pcp dir
-
Teknik cok onemli
Tesekkurler -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Iyi seyirler...
-
Evet kesinlikle hiz farki.
Hiz pelet orani bu tamamen. -
Dostlar Merhaba
Dun sabah 9 aksam 18.00 arasinda atis mesaisi yaptik.
5 kisi toplam 3000 pellet attik
Tufek Hatsan Hercules 6.35 mm
Mesafe 50 metre
Pellet : Jsb 33.95 grain
Ruzgar saatte 3 ile 7 km arasinda degisken
Oturarak on tarafa yastikla yapildi.
Tetik agirligi 2.5 kg
Bu tetikle grupman yapmak cok yordu.
Keske 1 kg olsa tetik agirligimiz.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Ama sonuctan cok memnun oldum.
-
Biraz açıklar mısın @KafaAvcisi?
bir video cekip durumu anlatayim ben
Yakina sifirlansaniz pelletin egrisini okadar guzel kullanirsiniz ve mildotlari kullanmis olursunuz. -
Arkadaslar tufeginizi 7 metreye sifirlarsaniz. Mildotlari daha etkin kulanirsiniz.
-
Ben herculesimi 300 metreye sifirladim