Tesekkurler
Belediyenin yeri hocam.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Vuramasamda menzilde denemeler yaptim. Sizde izleyin istedim.Birdahaki atis gununde hedefte olucak pelletler
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
40 grain Emir abi
Ince mehmet 42 grainden 2 grain hafif -
Zehiri yavas yavas sal Nihat hocam
-
Ne tepiyor ne bisey
Bolt hissi inanilmazdi . -
-
-
-
Iyi seyirler
-
Gule gule kullanin.
Cekic yayini sokememissiniz. Onun donmesini engelleyen bir civata mevcut tam altinda. Onu gevsetmeniz gerekiyor. Cozulecektir.Sarjorler tufek 2015 olduguna gore eski tipmis. Yeni tiplerde sorun yasamazsiniz.
Hayirli olsun tekrar. -
-
Herculestede baglanti bu sekilde.
Fx in bir modelindede bu sekilde bakir boruyla fakat hicbirimiz buna aliskin degiliz.
Ben ayar yapmak istesem arka blogu nasil ceviricem dusunmemisler. -
Merhabalar
Simdi boruya gelirsek sizin dediginiz gibi kirilmaz.
Rekorlardan sadece kirilabilir ordada cekicle falan vurmak lazim.
Simdi beni dusunduren durum su:
Arkada yay tansiyonunu ayarladigimiz yer var biliyorsunuz.
Bakim ve tansiyon ayari icin sokup takiyoruz arasira.
Simdi bu durumdayken tup videoda gordugunuz gibi bloga bagli. Civatalari soksek bile ben bakir borulardan dolayi tupu kipirdatmaktan cekindim.
Havayi sifira dusurmek lazim. Buda cok uzun islem.
Efektif hale getirilmeli bu durum. -
Pronun gucu daha fazla bu yuzden daha fazla harciyor.
Benim promda bu sekilde. -
Merhaba Arkadaşlar
Pazar gunu Kral Pitbullumuzun video çekimlerini bitirmiş bulunmaktayım.
Ürünü merakla bekliyordum.
Kutu açılışı , chrono , grupman ve plinking atışları videoda mevcut...
Hepimize Hayırlı olsun...
Kendi Yorumum:
-Tufek 750 cc tup hacmine sahip ama HAFİF.
- JSB 18.13 ile cok iyi grupmana sahip.
Kullanim acisindan cok atis yapabilicek , isabetli ve yakışıklı bir ürün ortaya çıkarılmış.
Emeği geçenlerin eline sağlık.
Sevgilerimle ve Saygılarımla...Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sansa bak bende var
ozelden yaziyorum