40 fpe gucunde bizim kral puncher daki 6.35 mm miz.
250 -300 metreye kadar devam ediyoruz atis yapmaya
Jsb 25.4 grain ile.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sayın kafa avcısı benjamin pellet grupmanı ince mehmete göre nasıl.Biz sadece ince memo 42 grain ile deneme yaptık.Ve hiç hoşuma gitmedi başka bir pelet deneme ihtiyacı dahi hissetmedim.
Benjaminin grupmani videoda mevcut.
Hem hosunuza gitmedi hemde ihtiyac hissetmemissiniz baska pellet denemeyi niye boyle bir celiskiye dustunuz.
Jsb deneyin Hn deneyin
Tufeginize uygun pelleti bulun. -
yakinda video cekerim ...
-
ben videoyu kapattiktan sonra jsb 10.34 ile denedim 15 mm falan grupman yapti. Cok sasirdim valla :).
Atıslari tufegin sahibi yapti. -
Ozaman bozkurt avdan degisim talep edin daha 1 gunluk tufek.
Kundagi cikartip bi bakarmisiniz. Yandaki civata dusmus ve sıkısmıs olabilir. -
Merhaba 28.01.2017 tarihinde BOZKURT AV Dan aldigim KRAL ARMS PUNCHER Pcp tufegim 3 sarjor kullandiktan sonra tetik ve kurma kolu calismaz oldu yardimci olursaniz Cok memnun olurum.
Tesekkur ederim.
Ferhat Yilmaz
0532 172 47 49Bende bursadayim besevlerde oturuyorum. Yakinsaniz yarin bir bakabilirim .Yapabilecegim bisey vardir belki...
-
Bozkurt ava gotur ve tufegi teslim etmelisin. Gerekeni yaparlar.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
hercules 50 metrede 3 cm grupman yapiyor benjamin pelet ile isabet alamayan kendini sorgulamali.yada kullandigi peleti.
-
ikisi arasinda kaliyosaniz s510 tartisilmaz
-
Benim sahsi dusuncem
Hercules ekstradan envantere katilmasi gereken uzun menzil ve guc tufegi..
Bu acidan baktiginizda eger tek silahiniz bu olucaksa scuba doldurtmak sizin icin sorun olmamasi gerekli...Demek istedigimi anlamissinizdir umarim.
-
Dizel mod 155 in bi farki kalmamis Emir abi
Gel Arif abi beklerim -
Hatsan Hercules .25 ve Kral Puncher .25 tufeklerimiz ile bugun eglendik.
Sırayla atışlarımızı yaptik.
Incemehmet solidleri bulasik deterjanı ile güzelce yıkadım.
Herkese tavsiye ederim cok kirli ve capakli bir pellet. -
Tup ve durbunu aldigimizda hesabinizda maksimum 2000 tl kaliyor.
Bu duruma bakarsak geriye Mantıklı olan
Ilk tercih Airarms s510 olur ikinci el bulabilirseniz yada temiz bir s410.
Sonraki tercihleriniz Kral Pro , Hatsan Nova ,Kral breaker , Hatsan Bullboss .
Bunlarida 5.5 tercih edersiniz üzülmezsiniz. -
Scuba tup ve aparati max 500 tl
Vector 6x24-50 yandan paralaksli durbun 600 tl
Durbunde cok guzel ve kaliteli muadilleri arasinda tam fiyat performans durbunu. Is-goren avda mevcut sifiri.
Kaldi geriye tufek secimi ....Bircok tufegin videosu youtubede mevcut.
Buradan aradiginiz ozelliklere bicime sekle gore secim yapabilirsiniz.
Bolt action mi isticeksiniz ?
Side lever action mi isticeksiniz?
Bullpup mi olsun Uzun tufek mi olsun ?
Ahsap mi plastik kundak mi ?
Bunlara karar verin. -
havanin %78 i zaten azot. Azot dolum icin kullanilabiliyor .
-
Sunum güzel olmuş. 6,35 1000 fbs lerde atmak güzel yanlız her güzelliğinde bir bedeli var malesef her nekadar 300 bar 6 litre tüple gitsenizde tüfeği sadece atışlarda 250 bardan 100 bara kadar yaptığımızı düşünürsek tüfeğin tüp hacmi 1000 cc 1,5 defa doldurabiliyorsunuz. Her dolumu 150 Atış düşünürsek 1.5 dolumda 225 atış yapılabiliyor. Yani 300 bar 6 litre tüple yapılan atış sayısı teorik olarak 225 Adet Dediğim gibi her güzelliğin bir bedeli var.
Begendigine sevindim Bekir abi
-
Bu tüfekle başlamak isteyen biri için çok heyecan verici bir paylaşım olmuş , hiç bilmediğim için komik duruma düşmekten çekiniyorum aslında ama, yine de cahil cesareti bir kaç soru sormak istiyorum izninizle;
+ atış yapmaya 300 barlık bir scuba tüpünde 200 bar hava varken gittiniz ya da 300 bar hava vardı ve tüfeği ilk doldurduğunuzda 200 bara indi daha sonra da, ikinci kez doldurduğunuzda 120 bara düştü ve her halükarda toplamda 150 atış yaptınız, yani bu hesapla bir tam dolumla 75 atış yaptınız ve son atışları 200 m ye attınız, buna rağmen de isabet kaydedildi (mi?) ya da nasıl oldu??
+ sanıyorum daha ağır bir pellet olsa ilk atışlar daha isabetli ama son atışlar biraz daha aşağıdan mı giderdi,
+ böyle bir gündelik atış aksiyonunda 300 bar havayla ne kadar bir süre eğlenilir,
+ atış yapan ve sanırım tüfeğin sahibi biri olarak sormak gerekirse sizce almaya değer mi?
Tupum 200 bar doluydu.
Tufegimde 250 bar hava vardi. Fabrikadan geldigi sekilde.
Evet toplamda 150-200 civari atis yaptim.
200 metre atisini 130 bar civarindayken yaptim ve mermi bitince videoyuda kapattim gucu dusmustu o mesafedeki atislarimda yani.Bir tup ile yapilabilicek atis sayisina gelirsek.
Scuba tupumuz 6 lt ve 250 bar dolu olsun tufegimizde 250 bar dolu olsun.
Eger hortumu sokmezsek ; bir dolumda 250-100 bar arasi 70 -80 atis yaptigina gore hortuma bagli sekilde maksimum 6x75 ten ortalama 450 atis yapariz.
Tupte 300 bar varsa eger bu atis sayisi max 500 tas catlasa 600 olucagini tahmin ediyorum bu gucte.
Her atis gunun de 150-200 atis yapsan 3 atis gunu 1 scuba ile idare edilir.
Scubanin masrafi bursada dolumu 20 tl .
1 kutu pellet 150 adetlik ince mehmet 15 tl den.
3 atis gununde toplam 500 atis yapip 65 tl para harcarsin.
Tanesi 13 kurusa denk gelen pellet ile sniper heyecani yasamaya deger diye hesapladim.
Maliyet 50 kurusu gecseydi ben 36 calibre atesli alirdim