merhabalar. Bende gordugum gibi anlatmaya calistim sizlere. Tufegin uzerindeki manometreden net bar gorulmesede ibre 200 ile 300 un ortasinda gibiydi.
Keske daha rahat okunabilen manometre koysalar.
Tekrar test edecegim bunu
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Pazar günü Hatsan Herculesin ilk testini yapmaya başladım. Kayıta alarak paylaşımlara başlıyorum...
İlk olarak gücü gercekten cok fazla.
Scuba tupum 200 barda idi 150 atış sonunda 120 bara düstü .Her atışa giderken 300 bar dolu tuple gitmek lazım
Şimdi ilk fırsatta incemehmet 42 grain deneyeceğim.
Hn baracuda ve Benjamin pellet denemesi yaptım.
Benjaminin grupmanı beni şaşırttıİyi seyirler dilerim.
-
Bende yakinda kismetse detayli bir video cekicem.
-
ince mehmet 42 grain kullanin.
250 ile 200 bar arasi muhtesem guce sahip .
LUTFEN Arkasini gormediginiz hedefe atmayin -
merhabalar
30 grain incemehmet var elimde onu deneyip asagi yukari soyleyebilirim.
Bir iki gune denemis olurum -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hiiii simdi anladim
Falcon T50 alicam. -
durbun yukseltmek gerken abi ? Ft cilerin taktigi railden mi bahsediyosun Bekir abi
-
Olmus mu var mi baska isteginiz degisik seyler yapayim
-
-
ucretli degistirirler sorun olmaz
-
onu firmayla gorusun hata sizde ise siz odersiniz. Onlarda ise onlar odemeli kendi kanaatim.
-
Servisi duzgun calismakta.
Ama ben size gazli pistonu oneririm. Tepme ve vibrasyon anlaminda sizi daha mutlu eder. -
-
Videoda genel anlamda anlattim ama sorunuz varsa cevaplarim.
-
Geco daha kaliteli gamo matchtan
Alip kullanmis biri olarak soyluyorum yine.
Envanterimdede 1 kutu bekliyor yine -
Tarik bey dusunurseniz ilanlar arasinda cok guzel bir setim var.
Numaranizi ozelden atarsaniz yardimci olurum.
Istemediginiz parcalar olursa setten cikartiririz. -
Kendi tufegimde yaptigim grupmanda daha iyi sonuc verdi.
Ayrica gamo 2 kat daha pahali krmden fakat gamo peletlerin kalip izleri cok kotu. Krm de kalip izi bile yok. -
olur oylede kullanabilirsin
-
Krm dome pellet ve gamo hunter pellet ilede isabetli atislar yaparsin.
Stoper degilde bu tufeklere dampa ayak lazim