Video bana ait .
Kanalimda bu tufegin yayli olanininda videosu var.
Ben gaz pistonlusunu almanizi isterim. Grupmanida var. Ben cok zevkli atislarda yaptim.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ah cengiz abi ah bitiremedin gitti
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Mustafa abi sen de izlemissindir videoyu.
Regulator basinci ayarlanirsa 70 regule atis yapicak bu halde sanirim degil mi ? -
Diyecek pek soz yok bu tufege
Adana olmazsa bir sonrakinde mutlaka gorusmek uzere . Durbun problemini cozmem lazim. -
Agirligini tartarak ve sevme peletlerle cok daha mutis sonuc cikacaktir.
-
Yilbasindan sonra bence
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Iyi seyirler.
Yaptigim atislar sonucunda 40. Atistan sonra regulatorden cikiyor tufek. 2 atis bosa atmamla birlikte ilk 68 atis 800 fps lerde. Sonrasinda hiz kademeli olarak dusmeye devam ediyor.
Regulator basincini degistirip regule atis sayisini dahada arttirabiliriz. -
Benimkide gelsin aticam bakalim 50 metre
Jsb ile eski zorakim 20 metrelerde tek delik yapiyordu zaten ilac -
kac pompa ile yaptin abi
-
Rica.ederim
Ben her iki.kalibreyide kullaniyorum.
Ama Daha cok 4.5 kullaniyorum.
keyfime gore haraket ediyorum. -
- Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu tufegiminde video defterini kapatmis bulunmaktayim.
Yeni sahibine simdiden hayirlisi olsun -
Bu sekilde aciklaman iyi olmus bilmedigim bir konuydu bu.
Denemedik boyle bir durumu.
Amerikaya ithal edilmis uzun yillar once boyle bir ozelligi umarim koymuslardir. Birdahaki atista denerim. -
Basimiza gelmedi simdiye kadar boyle bi durum
-
Yine hazirliksiz yakalandim
-
Sisteme yaglama yapildiysa onu atiyordur.
Onemli bir durum degil . -
-
Hatsan striker Edge var
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu tufek Huglu silah sanayii tarafindan 20 sene once Amerikaya ozel urettigi seriden. Polislet tarafindan kullanilan bir tufektir.
Banada atis yapmak nasip oldu. -