Halil abi 6.35 kullaniyor suan. Inanilmaz memnun kendisi massallah diyip duruyo nazar degcek diye. Surekli 200 metrelere atiyor.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Chronosunu paylasacagim.
Regulatorun performansini gormus oluruz.Hepmi oynamak isterler ya tam yaramaz cocuklar gibi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bugun grupman ve birazda yuzeysel tanitim yapmak istedim. Almak isteyenlere bir fikir olur.
Tetik fabrikadan geldiginde serttti. Ama kundagi sokmeden arkadaki vidayi gevseterek maksimum yumusak hale getirdim. Cunku atislar yapilirken tetigin sert olmasi ciddi grubu etkiliyor.Kecilerim yine rahat birakmadi cok seviyorum onlari . Ilk gunku videosuda altta
Artik buyuduler ve eriskin oldular.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Fiyat bilgim yok malesef
-
48 cm full ceketli namluya sahip.
-
Tetikte yumusak ve ayarlanabilir olma ozelliginide unutmamalari lazim.
200 bar kullanim basincli
18 grain jsb ile 950 fpsde 100 atis yapiyormus.
425 cc tup
3.5 kg agirliginda -
425 cc kapasiteli tupu ile yeni Kral Jumbo
Varan 3 te geldiThe content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tufegin Hayirli olsun.
Scubasiz bu hobinin zevki cikmaz benden soylemesi
Mustafa Koctan almissin tufegide super olmus.
Grubun atislarinada katil musait oldukca .Tanisalim orada.
Scuba icinde konusuruz.Pompa icin nem konusunda bir cozum yok. Surekli dinlendirip tahliye edilmeli. Havada ki su molekullerini engelleyemeyiz malesef. Korozyon icinde sık kullanimda bakim ve yaglama gerekli
-
4 kg civarinda sanirim.
-
Bu hafta sonu grupman denemesi yapacagiz.
Videoyada cekerim kesin -
Selamlar
Evde kulaklik bolca vardi ama yine unuttum
Bir dahaki severe takmak lazim.
Rahatsiz etmesede kesinlikle kulak sagligina zararli. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bekleyip gorelim
-
dipcik cikiyor.
-
normal kurmali
-
Simdilik ozellikleri 105cc tup hacmi ve 2kg toplam.
-
ataman tarzida umarim yaparlar
-
Merhaba Arkadaslar cok yakinda Kral Pitbull isimli tufegi ile karsimiza cikiyor.
755 cc tup hacmine sahip
Arka tup 425 on tup 330 cc hacimli. -
gucu 12 fpe yanlis anlasilmasin
-
Tesekkurler Arif abi
Hatsani hepimiz biliyoruz.