Tesekkurler
Regulator hatsanin
300 atis yapti 250 100 bar arasinda
At44 regulatoruymus.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eline saglik emir abi cok basarili bir tufek haline gelmis. Ufak dookunuslarinla tufek level atlamis.
-
tesekkurler Mustafa abi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Gazam mubarek olsun -
-
Ozelligi guc olan tufeklerde regulator takip duzenlemenin bir mantigi yok.
Buna regulator taksak 180 -200 barda falan calismasi lazim . Oda cok az atis adedi verir.Suan zaten 1000 cc tupu var. Yaninizda ufak bir scuba var gibi
Atis sayisini bilmiyorum.fakat tup buyuk oldugu icin duzenli atis yapiyor
-
Yikayip kurutun
-
son cikan numarali sarjorler problemsiz sekilde kullabiliyor.
-
rica ederim konuyu gormemisim cevaplardim.
Takilmaz iticiye jsb -
Jsb nasil sikisiyor anlamadim fakat
Krm kullanmanizda bir sakinca yok.
Gonul rahatligiyla atabilirsiniz
Gamo pelletten on kat iyidir. -
Keyifle okudum elinize saglik
AA s400 unuzun fiyati nedir Ingilterede ? -
Memnunum ben fiyatina gore iyi.
-
Emir abiden nameler elinize saglik emegi gecenlerin.
Sunnetci Zetax olarak nick degisikligi talep ediyorum. -
Iyi seyirler40 metreden tak tas siseleri kirdi sasirdim
4 te 3 yaptim sise atislarinda
Camlar toplandi cevredeki hayvanlar korundu. -
dusunurseniz 800 tl ye var bir tane arkadasimda.
Kral breaker plastik kundakli. -
tabiki koyarim
-
gaz sistemi derken nasil cekelim ?
-
4 mm faslını bilemem ben o tarz atışlarda pek bulunmadım ancak setiskur tur durumu doğrudur. Ancak arkadaşımız 40 atış demiş bu 40 stabil atış olarak algılanmış. Benimde at44 düm 7-8 turda 35 -40 atış yapardı 200 den 80 bara. Gücüde 60 joule civarı normaldir. Muhtemelen onu anlatmak istedi.
Emir abicim 40 atis deniyorsa 40 stabil atis anlarim ben cunku 200 den bir baslarsin 30-40 bara kadar 100 atis yapti dersek bu yaniltici olur.
100 atisin basiyla sonu arasi salliyorum 200 fps olur. Buda mantikli bir atis tablosu saglamaz biliyorsun.4 mm konusuna gelince malzemesine gore degisir.
Benim atis yaptigim sac 3 mm .
12 cal tufegimle 40 metreden delemedi meme yapti.2300 fpe tufek 3000 joule yani... -
Kimsenin size saygisizlik yapip hakaret ettigi yok.
Soylediginiz degerlerin elle tutulur bir tarafi malesef yok.
Cok isterdim sizin dediginiz gibi 150 metreden 1 tl grupman yapsin.
Cok isterdim1163 fps ile 40 stabil atis yapsin.
Cok isterdim 75-90 metreden ayni delikten gecsin.
Mengeneyede baglasaniz bu gerceklesmez.Bunlari bir videoya cekerseniz sizi tum dunya takip etmeye baslar.