Wrangler moderatör ölçüsü nedir ve resim atarmısınız
Numaranızı verirseniz atarım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Wrangler moderatör ölçüsü nedir ve resim atarmısınız
Numaranızı verirseniz atarım
Bende var 05344082010 yazarsanız watsaptan atayım
https://niksandefence.com sayfasındaki numarayı yani 0 (332) 524 66 58 noyu 12.12.2021 tarihinde saat 14.25 de aradım. Telefondan 1 gün önce yine sitede görünen info@niksandefence.com adresine yani 11.12.2021 tarihinde detaylı bir mail attım.
Ahmet bey beni şimdi 18.01.2023 tarihinde telefonda aradı. Çözüm odaklı konuştu ve gayet iyi niyetliydi. Ama sorun şu ki ürün artık bende değil. Bu kadar süre ile kimse beklemez.
İşin ilginç yani firmayı telefonla aradığımda ilgili kişiye benim telefonumu bırakmıştım. Ama öyle anlaşıldı ki, beni aramaları senin sayende oldu. Yoksa telefon görüşmesini veya atılan maili kimse dikkat almamış. Niksan ile ilgili sorun olursa önce araya seni sokabilirsek belki hızlı bir çözüm olur sorun yaşayan arkadaşlar için. Neyse ki bu mantıkla çalışan firmalarla ben mutlu olamam. Yinede sana özellikle teşekkürler.
Benim için sorun yok Ecevit abi
Herkese yardım etmek vicdani görevimdir. Bu hobi benim hayatımın bir parçası.
Sen dünya devi hatsandanda çözümü facebook sayesinde buldun
NİKSAN TEKNİK SERVİSİ
Ahmet Bey : +90 541 389 63 20
Merhaba arkadaşlar
Ahmet bey Niksan teknik servisidir. Bütün sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Çözüm için her zaman müşterilerinin yanında oldugunu teyit etti .
Bilginize
NİKSAN TEKNİK SERVİSİ
Ahmet Bey : +90 541 389 63 20
Ecevit abi sen hangi numarayı aradın? Hangi maile mesaj yolladın?
Ahmet bey çözüm için aramanızı bekliyor.
Hemen çözelim Metehan dedii. Müşterilerimiz bizim için değerli dedi.
Ozark TW, reg ise Huma 400-500 cc tüpler için genel regulatür
Montaj sonrası merakla bekliyorum
Aldığıma bir an olsun pişman olmadığım pcp dir. Ismarladığım Huma regülatörü de takınca tadından yenmez olacaktır
hangi modeli aldınız
Minimum güçte 170 m/s
Maksimum güçte 270 m/s
Video tam ekran da uygulamayla kare oluyor tabiki tercih sizin lütfen eleştiri olarak algılamayın
Estağfirullah şimdi fark ettim diğer videolarda dikkat edicem . Ekran boyutunu yanlış seçmişim
Metehan bey elinize sağlık youtube de de takipçinizim yalnız bir ricam var bu tarz tanıtım video larını tam ekran çekseniz daha güzel olur sanırım ilgiyle takipçinizim
teşekkür ederim Hasan bey
Tam ekran videolar
Elinize sağlık. Benim de bir tanesine sahip olduğum Niksan Ozark TW incelemenizi de görmeyi umuyorum
çok yakında geliyor çekime
Teşekkür ederim
Niksan Archero Pcp incelemem iyi seyirler