moderatorden dolayi olabiliyor hava atma problemi.
Moderatorsuz de denediniz mi ?
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
artik hep bu sekilde duzenliycem serkan abi.
Cok sevindim begenmene -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Iyi seyirler -
Coming Soon
-
Tebrikler. Puncher Breaker Silent modeli aklımı çeliyor sürekli. Lakin yeterli inceleme ve atış videoları yok. 6.35 kalibreye sahip olmayı düşünüyorum, firmaya mail gönderdim solaklar için mekanizmayı sola çekebiliyor musunuz diye. Cevap bekliyorum. Diğer türlü bullpub kullanmak bana eziyet olabilir. Sizin bu bahsettiğim modelle ilgili tecrübeleriniz varsa duymak isterim. Teşekkürler.
Tesekkurler.
6.35 videosu benim kanalda mevcut. Izlerseniz gorursunuz.
200 metreye kadarda 6.35 i denedik. 25.4 grain ile cok guzel atislar yapiyor.Solak olarak sunu soyleyebilirim.
Bursadan takimdaki abilerimizden biride solak. Gidip bullpup aldi . Sol eli ile tetigi tutup sag eli ilede kurma islemini yapiyor. Kendisi alisti bu sekilde. Sizde zorlanmazsiniz.
Kurma kolu sola cekilemiyor suan -
Kral pcp de breaker mı guclu yoksa pro mu guclu. Yandan kurmalı ile mavzer tipi arkadan kurmali pcp arasında kurma tipine bağlı olarak güç farkı olur mu. Yani yandan kurmali arkadan kurmali tüfeğe gore gucludur yada tam tersidir diyebilir miyiz. (her iki tüfek tipide 200 bar lik olduğunu var sayalım ) muhakkak bi ustadimiz cevap verecektir cevap icin şimdiden tesekkurler
Pro daha guclu.
Kurma tipine gore guc degismemekte.
Yandan veya arkadan kurma tamamen zevk isi yani -
umarex ppq almanizi oneriyorum. Videolari youtube kanalimda mevcut.
-
Cok temiz sifirdan farki yok gibi zaten. Tabiki herzaman yardimci olurum
-
Ben .22 ve .177 de kullandim .
4.5 kullanmayi ben cok severim o yuzden zevkle kullanmistim.
Av ulkemizde yasak zaten. Zevkle kullanirsiniz.Ozelden numarami gonderdim. Goruselim 1 adet bir abimizde var.
-
Evet regulator fabrika cikisi mevcut.
REGULE 28 atis yapiyor 2 sarjor.
Regulator basinci 120 bara ayarli.
Kronik sorunu yok.
En kaliteli ve muhendislik harikasi bir tufektir. -
mat vernik harika olur.
-
gamo artikili bu sekilde serkan abi ufacik bisey
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ama bunun zevkide havalida yok .
Cok namussuz -
atesli cok pahali be
Her atisi 1 liraBirkac atis daha yapmistim onlarida paylasayim.
Benimkisi 61 cm slug numlu. Cok memnunum
-
Lutfen Hd izleyin
Iyi seyirlerHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Gecmis olsun
Her hatada insan tecrube kazaniyor.
Tecrube kazandikca hatasizlasiyorsunuz.
Hobide yapilan hatalar para ve zaman kaybettirir. Bu sebeple iyice okuyun sorun ve alim yapin. -
O ses trap tesisinden geldi
Sorun yok yani.Aynen grup degilde cok eglendiriyor.
-
KRAL yine rahat durmamiş ve güzel bir kılıf üretmiş.
Aski kayisi ve cebi ilede efektif olmus.
En yuksek ayakla taktigim yandan paralaks tekerli durbun bile sigiyor... -
5. Sarjor falandi. Video cekeyim dedim.
Iyi seyirler