Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben tavsiye etmiyorum
Ayar yerleri bozuk cikabiliyor.
En basit optima 3x9-32 alin 10 kat iyi olur.Ben vectorun 3x9-40 pancar modeline bayildim. Epey net.
Mildot yok fakat. -
Yay degisimi gerekebilir.
Sanirim problem cekic yayinin yorulmasinda.
Teknik servis ile bir gorusun. -
moderatorun pullarinda kayma olabilir. Eksene getirmek gerekiyor.
Moderator degistirerek denemenizi tavsiye ederim. -
Caresi yok.
Namluda hata var saniyorum ki. Degisim talep edin. -
Bizim 1.25 motorlu 2015 model fiestamiz 7 litre yakiyordu sehir ici.
-
en basit sifirlama yontemi.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Her yerde konu mevcut .
Tavsiyem girip okuyun.
Youtubede videolar bolca var.izleyin.Biraz vakit ve emek harcayin arastirin.
-
Haklisiniz ama iste kul yapisi bazen hata yapiyor. Duzelince cok mutlu edicektir sizi. Uzmeye hic gerek yok.
-
Aldiginiz bayi ile gorusun yenisini versinler. Yada fabrika ya bu sorunlari bildirin.
-
mod 54 ile striker i karsilastirmak
Mercedes ile Tofasi karsilastirmak gibi...
Isabet herseyin basidir. -
namlu tutucugu sok .
Sonrasinda namlu hizasina oturur. Sonrada yavasca tutucuyu tak ve allenleri sık. Islem tamam -
Namlu ortalamasinida öndeki namlu tutucunun civatasini gevsetip ortalayip tekrar sikabilirsin.
-
sensorde kesinlikle. Led isigi yanmiyor olabilir. Elektrikciye goturun.
Confirm demediyseniz Aliexpresten dispute acin. Paranizi geri isteyin.yada yeni urun. -
sensor hatasi olabilir...aliexprese bildirin
Evet tam gucte
-
zevkle hobidaslarim
-
36 atis icin regulatore ihtiyaci yok bence surekli 970 atiyor.
Ben bu tufege regulator takmam gereksiz masraf olur. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tufek Lever action arkadaslar.
Standart kurma kollu yani.
Yakisikli.tufek.gercekten -
pv= n r t diye bir hesap yapiyoruz kapali kaplarda 40 derece gibi sicakliklar 300 bar hava olsa 315 kusur bar basinca cikartir .az miktarda yukseltir basinci.
Fakat bu yukselme tupun test basinci olan 450 yi gecemez .
330 bar basip gonderen kompressor sahibi bayiler var