Grupman moderatorden dolayi ve benden dolayi olmus olabilir.
Restten yapilmadi atislar.
Tamamen benim kondisyonum ile masadan yapildi.
Moderatorde etkilemis olabilir.
Attiigim yerde moderator kullanmak zorundaydim cikartipta deneyecegim bu hafta
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
iste bu Emir abim
Ne gaz vermisim be Super oldu super.
Arge bizim isimiz . -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
tufek standart regulatorsuz.
180 cc tup
200-150 bar arasi toplam 60 atis yapti. -
Buyrun arkadaslar
-
sert takmalarda ve gres surmedigim zamanlarsa bende yasiyorum oring kesilmesini.
Biraz kibar davranip gresleyip sokmak lazim ucumuzu. -
yetkililere bende mail attim. Umarim kulak verirler.
-
Deneyip video ceken biri olarak benim denedigimde ciddi fps oynamalari vardi. Bu sebeple alanlarin uzulmesini istemedim.
Konuyu kral yetkililerine iletmistim. Cozum bulup iyilestirme yapilmis olabilir.
Gule gule kullanin.
Tupu nerde nikelaj yaptirdiniz. -
tupun takildigi yerdiki oringte soguktan sertlesme olur. Ve hava kacirmaya baslar.
Icinde tup birakmayiniz. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sayin Komser Bora abim mega kotu stabileteye sahip . Hiz ziplamalari cok fazla . Bunun neyini cekip koyayim ben simdi.
Zaten sorana alma kotu stabiletede diyorum.Ercihan bey stabilite derken krono ve grupman testlerinde 5.5 maxi yay ve cekicine sahip tufeklerin performansi cok tatmin edici.
Mega tavsiye etmiyorum. Uzulursunuz. -
Maxi almanizi oneririm. Mega stabil degil.
-
yarisma geldi catti gazamiz mubarek olsun .
-
Regulator çalışmaları var sanırım ama nezaman biter yada bitmez bir bilgim yok
-
Alacagınız av bayisi ile durumu görüşürseniz size yardımcı olurlar..
Avnette.com site sahibi bu konuda elinden geleni yapar. Kralın ana bayilerinden. -
4.5 istiyorsaniz beklemenizi oneririm.
5.5 ta ise orta guce alinca 60-70 metreye kadar zevkle kullanirsiniz 100 atisa yakin atiyor. -
4.5 mm sini de ben ve bulent abi denedik bursada .
Biz grupmanlardan memnun kalmadik.Namlu yuzunden peletler toplanmiyor 20 metreden yumruk kadar dagiliyor.
Bu sorunu yetkililere ilettim mail yontemi ile.
Yeni yiv cekme aparatlarinin geldigini ve yeni namlu urettiklerini soylediler. Bakalim o nasil olucak.
Chrony sonuclari stabil tek sorun namlu kalitesi suanda 4.5 ta
-
Sorun dediginiz seyler conforsal sorunlar.
Durbun rayi aluminyum secenegi mevcut saniyorum.
Kurma kolu Criket gibi arkada ve henuz tetik hizasina cekilmedi.
Yanaklik ve omuzluk evet haraketli olsa cok daha iyi olur.
Bunlari mail ile krala gondermek lazim. -
Tahribat videom yarisindan kesilmis tenik sebeplerden
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
jsb ve benjamin pelletleri begendi tufek.
Tahribat icin 100 -120 metreye kadar kullanilir.