Yaytoros benden gecti artik
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet bir tane 98 var bir tanede 150 fpe lik var.
Yurtdisindan valf getirildi bu guc icin. -
-
Hatsan regulatoru bir abimizinkinden kopyalamaya calismis ama el emegi hassas uretim isteyen bu parcayi suanda tam anlamiyla basarabilmis degil.
Kimisi duzgun calisirken kimisi calismiyor. -
Bizde var 150 fpe escape.
-
Her kafadan bir ses cikiyor Tevfik bey. Burda her yazilanada itimat etmeyin.
Fabrikalar regulator yapamaz diyorlar Hw100 un regulatoru fabrikasyon ve en iyi stabiliteye sahip. Buna keza Kalibrgun ayni sekilde mukemmel stabiliteye sahip regulatoru var.
Yani bir gorus regulator seri uretilemez derken bir goruste seri uretilen harika regulatorlu tufeklerde var. -
Altorosun buyuk tupler icin urettigi regulatorler mevcut.
Condoruma uygulamistim.
Canim hatsan artik regulatorsuz urun cikartmasa citayi yukselticek.
Bir video daha yayinlandi. 125 metre atislari yapmis sayin Bahtiyar bey.
Video kesik kesik ve yine kalitesizligin dibine vurulmus.
Su videoyu Hd cekseniz hesap makinasiyla cekmeseniz keske -
ımzamda youtube kanalım mevcut.
orada 100 metreye kadar grupmanı var -
Konu cok karisti
Kral puncher maxi ile Kral breaker arasinda bir fark yok.
Kral mega 330 cc ve 58 namlu da bizim degistirdigimiz uzun cekic yerine kisa cekic oldu.Sonuclari bu sekilde aldik.
Valf konusunda bir bilgim yok malesef.Suan tufek seklinde isteyenin maxi almasini , kisa kompakt isteyen bullpup breaker almasini oneriyorum.
-
Elinize saglik Nihat bey.
-
Kral breaker
5.5 mm 48 cm namluya sahip.
Ruzgar mevcut.
Masadan destekli..
50 metre4 atis yaptim.
1. Atis diger 3 luden ayri oldu. Sebebi diger uclude daha iyi odaklanmamdi.bu yuzden 3 lu bitisik oldu. -
Merhaba benim denemelerim sonucu maxi modelinin çekiç ve yay grubu daha verimli...
Mega modelinden ziyade Maxi modelini satın almanızı tavsiye ederim. -
yeni sarjorler 20 tl ucret odenerek gonderilicek.
Fabrika bu degisimler konusunda cok sefer iyi niyet suistimal edilmis .
-
"insanları bilmeden korkutmak" cümlesinden anladığım kadarıyla benim neyi bilip neyi bilmediğimi değerlendirecek konumda görüyorsunuz kendinizi, ki hiç haddiniz değil. Hata insana mahsustur, sizin yaşınızdan daha uzun zamandır mühendislik yapıyorum ve 200-300 bar değil, 3000 bar seviyeleriyle haşır neşir olduğumdandır bu yaptığım hesap hatası bana çok ters gelmemişti hani yazarken. Hayatınız boyunca buna benzer hesap hatalarını çokça yapacaksınız, umarım hatalarınızı farkedenler iyi niyetli olurlar, burada olduğu gibi "geyik" ortamında olur bu hatalar, daha ciddi sonuçlara katlanmak zorunda kalmazsınız.
Bir mühendis ağabeyiniz.Hepimiz insanız öncelikle tabiki hata yapabiliriz.
Konum ve had konusunda kendinizi yüceltme girişimlerine girmenize gerek yok.Hepimizin bu platformda eşitiz.
İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Bir Kardeşiniz... -
basinc hesabiniz yanlis.
Insanlari bilmeden korkutmayin lutfen.Formul PxV=nxRxT
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Gaz pistonluda tepme cok duzgun.
Ben tepen tufek sevmem ama bununla atmasi guzel -
Ayakta hizli atislar ile 1 lirada topladim.
Agirligida guzel. -
fiyat performans orani iyi.
Grupman degil ama siseleri iskalamazsin...
Gucude yuksek. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.