Galyana gelmeyin arkadaslar...
Probleminiz varsa cozulucektir merak etmeyin.
Konustugunuz kisi ile tam iletisim kuramamissinizdir.
Idris usta orada sadece teknik birimde gorevli bir usta...
Mali boyutla bilgisi oldugunu sanmiyorum.
Bu konudaki degisimleri yetkili birimler ile gorusmeyi rica edin. Yada aldiginiz bayiye goturun ve onlar araci olsun degistirtip yaptirsinlar.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Siz sanirim soldan lever action olarak kurulsun istiyorsunuz ?
Bende iletirim ama sizde kullanici olaraka mail ve telefon ile isteklerinizi yazip konusabilirsiniz. -
hava sicakligi ,ruzgar ve yagmur stabiliteyi etkiler tabikide.
Sebebi budur. -
Bodye baslayin arkadaslar Hercules 6 kg durbunsuz
-
Suan uretim asamasindaymis bugun telefonla gorustugumde oyle soylediler.
-
Bu sarjorde pellet secme ve takilma calismama sorunu yok.
Cok rahatlamis ve pelletler surtunmesiz gecis yapiyor.
Tufegin tadi tuzu degisti -
onu denemedim. Grupmanlar yaptim sikinti goremedim.
Firsat bulup onuda denerim insallah. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yeni sarjorler ile kurmasida cok kolar
Doldurmasida cok kolay...
Olmus bu is. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Testimi yaptim.
Bu is tamam.... -
yarin sabah deneyecegim tufegimde...
Video ile paylasirim -
bilgim yok. Fabrikayi arayin
-
Yagmurdan atisa gidemedim.
Deneyip gorecegiz bakalim yarin yagmazsa yagmur.
Piyasa durumunu bilmiyorum. Fabrikayla konusabilirsiniz. -
-
sadece bizim takimda 7 tane kral var .hepsinin namlusu iyi. Hepsinin grupmani ayni.
Namlu hakkinda 5.5 ta kafanizda soru isareti kalmasin -
kral maxi veya bullpup modelini alabilirsiniz. Beklemenin bir anlami yok. Bahar geldi zaten...
5.5 namlulari gayet tatminkar gordugunuz gibi. -
onuda yakinda deneriz
-
siz pelet gramaji yazmayan hiz verilerini dikkate almayin.
-
Me2t buyuk harfle yazmak forumda yasak.
Birebir stoeger yetkilisi bu kisi. Suan yedek parca sikintisi cekiyorlarmis.
Diana mod 54 yaylida tek rakibi Diana mod 56
-
Bugun stoeger fabrikasini aradim yetkili kisi bana alma abi bu tufegi yedek parcamiz yok dedi...
Bu nasil is ben anlamadim. Fabrika sahibi alma diyor
Stoeger devri kapanmistir. -