nikko sterling 10x50-60 Targetmaster
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pelletin etekleri daha kalindi o zamanlar sanirim. Cok kacirdigimda olmus zaten videodada
-
standart 180 cc at44...
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Iyi seyirler
-
Telefon numarasini is saatleri icerisinde ararsaniz ulasabilirsiniz...9 ile 5 arasi arayin...
Alip kullanan kisilerden duyduguma gore 30 tam gucte atis yaptigi fakat fabrikayla gorusmenizi tavsiye ederim.
-
Arkadaslar fabrikanin mail adresine herseyi sorabilirsiniz cevap vereceklerdir.
Bende sizler gibi telefonlarini ve mail adreslerine yazarak ogreniyorum. -
Cizgimi ben belirlerim.
-
Merakinizi gidermisimdir umarim.
Istedigim firmaya elestiri yapmakta ozguruz.
Problem varsa olumsuz geribildirimde yapmakta ozguruz. -
Kullanici taraf olarak tufekleri test ediyorum.
Elci gibi sorunlarimizi anlatiyorum. Bizler icin gelisimleri takip edip iletiyorum.
Mini Arge. -
tamam suan valf acilmama problemi yasiyorsunuz. Scubadan hava basmak zorundasiniz ilk etapta valfi anlik basinc ile acicak guce sahip tek aletimiz o malesef.
-
dolumucunun arkasindan hava kaciyor dediginiz kisim ; hotuma dolum ucunu bagladiginiz disli bolgemi?
Eger oyle ise oraya conta bant ile sarip tekrar takin ve hava basin.
Sifirdanda hava basilabilir.biraz daha zorlanirsiniz sadece.Foruma hosgeldiniz.
-
fiyat farkli tabiki olmali cunku segmentleri farkli bir kere...
Yeni ve farkli model.
Her sektorde bu boyledir. -
Glatian ve bt65 255 cc hacme sahip daha kalın bir tüp kullanılmakta.
-
Tekrar degisiyor sarjorler...
Avrupadan ithal geliyor. -
Lw ayri bir proje. Oda olucak .
Bu uclarda gelicek.
Hem kendi namlulari olucak hemde ithal namlulari olucak. -
O uclar ayri . 5.5 namlu 4.5 ve 6.35 ten cok farkli suanda. 5.5 un ucuda farkli suanda.
-
5.5 namlularin kalitesi zaten yuksek. Amerikadan gelen ozel uclar ile aciliyor.
Regulator konusunda malumatim yok.
-
evet buradan kesin tarihi belirtecegim.
-
ucret talep edilmeyecek.
Plastik.kundagida gelicek.
-
onemli olan butun kullanicilarin mutlulugu.
Benim tufegimde sorun yoktu ama baskasinda varmis.
Kralda gerekeni yapip urunlerini standartlastirmaya devam ediyor.