sende fazlasiyla var abi masraf etme.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
daha 1 aylik tufek abi 150 atis falan yapilmis zaten.
Dizelleme devam ediyor bencede. -
Cevizine bayıldım .
Hatsan arpacık kalitesini arttırmalı gercekten ve sökülüp takılabilir olmalı.
ben söküp Muzzle imal ettiricem ucuna.
Nasıl olsa durbunle kullanıcam .
gerek yok gez arpacıga.Ekstra olarak yukarıdaki kitteki derlinlerden imal ettirip montaj layacağım.
Stabilite ve yay titrasyon perfprmansını arttırmış olucam
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Moderatör 20 fps hız kesiyor.
-
nerde bu boa ?
klasik hatsan resim bile yok. -
Benim condorun tupu Luxfer
Wp 250 bar
Ph 375 bar
0.5 L 500 cc -
Fx revolation yari otomatik pcp
Turkiyede satiliyor -
Tas devrinde yasasaydik alet yapardik bundan
-
Fabrika Sahipleri ne olursa olsun kullanicinin arkasinda.
Her problemi cozmeye hazirlar. -
Sarjor ve namlu dahada gelisicek.
5.5 icin zaten namlu gayet iyi.Tabiki bir cz,lw,bsa...vs degil ama olsun. Zamanla hepsi olur.
Daha neler gelicek bende merak ediyorum.
-
Her namlu icin gecerli olmayabilir.Fakat bursada 2 abimin daha kral puncheri var onlarda tek delik yapiyor 5.5 olarak.
4.5 ve 6.35 namlularin daha gelismesi gerekiyor.
Hepsini firma ile gorusuyorum. Calisiyorlar siki bir sekilde.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
50 metre grubu yapmistim zaten.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Pompa isi kabiliyet istiyo
-
hemen cevapliyorum.
Tam videonun yarisinda sevgili annem odaya geldi .kesmek zorunda kaldim. Tekrar videoya basladim ve videoyu birlestirdim.O damlalar alin terlerim
Doldurma islemi tam bu kadar surdu -
Rica ederim.Maksat fikir vermek.
Tüpünü doldurtamayanların tek dostu -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
iyi seyirler