Hatsan Mod 135 QE vorteks 5.5 alabilirsin.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
gule gule kullanin hocam
-
Bütce sorunu yoksa Kalibrgun Cricket 6.35 alın yada Edgun Matador 6.35 ... Arkanıza yaslanın ve tüfek vursun...
-
Özelden numaramı attım. resim atarsanız watsapptan neler yapabileceğimize bakarız.
-
hoşgeldin dostum
-
-
-
sayın metehan bey videoyu nezaman cekeceksiniz ?
Selamlar videoyu cekemeyecegim. Havalar duzelmeden esim tufegi kullanmakta zorlaninca elden cikarttim. Onun icin baska tufege gececegiz. Kurma kolu cok zorladi.
-
Genel konuşmak gerekirse, böyle tüketiciyle birebir temas kuran fabrika yetkililerinin çok daha konuşma tarzlarına dikkat etmeleri gerekiyor.
X firması isim vermiyorum adam teknik servis ama hangi model tüfek ürettiğini dahi bilmiyor.
-
Tüfek oturmaya başladı maşşallah
-
hobisilahta gördüm bu arada sizin beğenmediğiniz ayakmış bu.
-
iş dolayısıyla bakamadım. Bu akşam yada yarın akşam bakmış olurum.
-
var hafta sonu bulup ayakları atarım.
-
yurtdışı ürünü üzerinde marka yok. uzun menzil için almıştım 1 tanesini kullanıyorum. 1 çifti fazla sanırım bakıcam dolabıma.
-
ankara 50 metre yarısması sonucu
1-Kral Np02
2-Ata Airborne
3-Ata Airborne
-
22 raya uygun modeli var zannedersem düşünürseniz. Fiyatı 200 TL
-
Yok çelişmiyorum şu anki tüfeğim hw 97 k biraz biliyosun bu tüfek birçok tüfeğe göre tepmesi darbesi azdır ben o yüzden sordum hani 50 çaplı kullanan varmı acaba dampaya rağmen dağılırmı diye birde 42-44 çaplı bi dürbün bulamadım arkadaşın biri vector un 50 çaplı bi dürbününü teklif etti o yüzden sordum yoksa benim 2 tane dampam var yani dampaya rağmen bi sıkıntı yaşayan varmı diye yok sa biliyorum bir çok yaylıda 50 çaplı dürbün şans işi ya dağılır ya seninki gibi sağlam kalabilir
Hw97 K ile 50-56-60 mercekli dürbünler kullanıyorlar dünya çapında. youtubede dolu video var. Çoğu kullanıcı dampa bile kullanmıyor.
-
Çekiliş tamamlandı
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bende Bora aldım bir tane Halilavdan.