Onunda zamani gelicek
Simdiye kadarki videolarima imzamdaki linkten ulasabilirsiniz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Onunda zamani gelicek
Simdiye kadarki videolarima imzamdaki linkten ulasabilirsiniz
Mod85 e uygun Yatagun dampa ve Optima 3-12*44 durbunum var.almak istersen ikisi birlikte 200 tl
Gamo 4x32 sporter durbun var 100 tl.
200 metre dile kolay vay be
Ekiz bu isi biliyor.
Fx imi bugun alicam bende.kiskananlar catlasin
Tesekkurler Arda abi .
cok eglendirecegi kesin.zaten isabetli.denemek lazim
Emir abi bunu carbin yayli tufek yapicam
Evet hatsan bunu Browning icin uretiyor.bayiye gidip hatsan mod25 te elime alip ikisini karsilastiricam.
Iyigunler
Namlusu guzel ve stabil bir tabanca
Hafta sonu chrono da yapicam bakalim .kac fps ile aticak.
Recoil sistemi kullanarak kundag calismasi yaparsam anlami kalir.
Alt bolum cikartilarak bir calisma yaparsam anlami kalmaz
Tesekkurler
Kacinci tufek kacinci tabanca oldugunu saymayi unuttum
Ederiz Bulent abi
Tesekkurler bakalim dusunuyorum.
Grupmanlari 4x32 durbun takarak yaptim.
Tabanca Browning marka.Hatsanin browning icin urettigi model.fakat bendekinin uzerinde herhangi bir tr vesaire hatsana ait iz yok.
Izledigim youtube videolarindada iki tip mag800 gordum.bir tanesi benim gibiydi.digerinde kalibrenin yazdigi yerde hatsana ait yazilar vardi.
Bundan sonra yapicaklarim: uygun kundak ile carbin tufege cevirmek.Durbun veya reddotla inanilmaz zevk vericegi kesin. Bu gruplardan sonra bu tufek olmayi haketti
Hocam denildigi gibi iki marka dampa ayak var sportmach ve yatagun.Öncelikle şunu söylemek isterimki bende mod 125 kullaniyorum ve yatagun dampa ayak var bendede.3-9x32 Optima vardi hediye gelen yatagun dampayla kullandim bi sure ancak durbun dagildi.Acikcasi benim tecrubesizligimden dampa ayagi takmadan once kullanmistim biraz.Sonrasindan Diana 4x32 durbun taktim ve bu gune kadar hic sorun cikarmadi.Hatta bakimdan geldiginde normalde durbun takilmaz ancak umursamadim taktim banamisin demedi hic sorun yasatmadi bana.Sunuda belirtmek isterimki birazda kullanicagin durbunun saglam olmasi lazimki dampa ayak is gorsun
Yatagun yeterli Emir abinin dedigi gibi.
Oparda : Sana diananin world.class durbununu verdim zaten bozulmaz o durbun.torunlarin kullanir heralde
Hayirli atislar dilerim.abi
Cok daha yakisikli olmus
Cekic ziplama sorunu var aynen
Bende pismanim Arda abi 4.5 tekli raider sattim
Raider hem inanilmaz stabil.hemde carbin mukemmel ve estetik.
Gule gule kullanin.
aman abi Allah carpar
Tamamen kusursuzlar ve artik kolay yamulmuyorlar.
Iyilestirme yapilmis.