Her namlunun yogurt yiyisi baskadir der atalar :)))
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Chrono sonucuna gore o isleme gecicem abi...kac fpe suan merak ediyorum
-
Eee abi maceraci adamsin.elinde 3 tane diana varken aa aldin
-
Buldum abi buldum :)))
İnsallah cozersin sende ya uzuluyorum -
Estafirullah Ferhat abim
Bugunde gordum ki aynen seninde dedigin gibi gercekten basarili bir yayli Bulent abi.
Bugun atisa gittik ve pcp tadinda atislar yasadim.tetige basiyorum ondan sonra pelet siseyi kiriyor hepsini durbunden izliyorum.sarsinti ve stabiliteyi cok sevdim.ne kadar yamuk jsb koysamda 50 metredeki siseler hic kacmiyor buda cok hosuma gitti.
-
Abi atici faktoru cok onemli.
Namlu kisaltanlar aticinin etkisinide azaltmis oluyolar bu sayede...
Diye dusunuyorum -
Atışlar her zamanki gibi güzel de yahu şu böğürtlenleri koymasaydın bari
Çocukken bir ton yer üstüne bir o kadar toplardım ki üst-baş rezalet... Gerisi malum...
Bi memleket (Denizli) havası lazım, özlemişim.
Velhasılıkelam paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim zevkle paylastim
Boyasada tadi herseye degerAtış yastığı olsaydı daha güzel olurdu
Böylede gayet iyi gamo cfx oldukça kapasiteli bir tüfek.
Çakması bile etkili aslı bir içim sudur.
Gamo kullanmadigim bir markaydi.sonunda babasini almisim
Cok sevdim ben bunu yahu gercekten kaliteli yapilmis.atis yastigi ile tek delik yapardi .buna eminim.cunku anlik kaymalar ile tetigi nerde ceksem pelet oraya gidiyor.tek delik demisken zaten tek delik yaptida cap kuculurdu yani -
Merhaba
Bugun 30 metre grupman denemesi yaptim.
Cok atis yapamadim.daha detayli yarin deniycem.Atislar masadan destekle yapildi.ama atis yastigim olmadigi icin pek saglikli olmadi.
Krm 5 atis 12mm
Diana baracuda 3 atis 15 mm
Jsb exact rs 13.43 grain 3 atis 10 mmBayildim
-
Dediklerimi yap imkani yok kanka ama iskalama
Cok uzuldum abi insallah cozersin.demekki tetik sistemi degismis.bu guzel haber
-
-
-
kardeşim hayırı olsun şu koridorda atış yapınca hangi hedefe atıyorsun arkasına ne koyuyorsun onuda yazar mısın delip geçerse duvarda tahribat büyük oluyor:)
Eni 40
Boyu 60
Genisligi 10 cm kutumun icine
1 tahta katmani.onune metal plaka.onunda onune eski kitap seklinde 10 cm hacmi dolduruyorum.kutunun etrafinida strec ile sariyorum.hazir.
Daha sonra komidinin onune yastigimi enlemesine koyuyorum.ustune kalin bezim var seriyorum.onub onunede hazirladigim kutuyu koyuyorum.
Atisa hazir. 30 fpe ye kadar evde atis yaptim.sikinti yok -
Tesekkur ederim kardesim
Herseyde bi hayir vardir diyorum.İnsallah bu seferki ft ye katilmama bir engel cikmaz.gercekten istiyorum.en azindan herkesle tanismak .
-
Cok mantikli Mahmut abi.kolay gelsin...
-
Teşşekkürler kardeşim darısı başına
-
Metehan Bey, tüfeğin kurması bir miktar zor olabiliyor ancak yaklaşık 500-600 atışdan sonra kıvamına giriyor. Bende sizin gibi tetiğini kullanışlı bulmuştum, birde tetiğin önündeki emniyet tetiğide çok kullanışlı gelmişti bana. Tüfeği kurmadan pellet yuva kapakçığı açılamıyordu. Bunlar emniyet anlamında güzel hususlardı..Birgün karşılaşabilirsek tüfeğinizle birkaç atışta ben yapmak isterim..
Zevkle Bulent Bey.kurlumu cok basit suanda zaten tereyagi gibi.
benjamin tufegimde ise aslinda cok guclu tufek oldugundan dolayi kurulmasi zor olmasi gerekirken ,gucumden dolayi yine kurulumu zorlamamisti.ona yonelik yazdim benjamini...İnsallah bir gun kismet olur.sizide agirlamaktan memnun oluruz.
-
Aynen soylediginiz gibi yeni uretim oldugu icin yeni tetik uygulamasina gidilmis olabilir.ben cok tatli buldum.gercekten hos
Yok Emir abi kurarken eve benjaminide sak diye kuruyordum ama tetik olayi baska
Bunun tetigi diana gibi guven veriyor...
-
Rezerve ettim abi
Cok tesekkurler -
Grupmanda oldugu gibide cok mukemmel bir sonuc verdi
Tesekkurler bulent abi deneriz