Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Öncelikle arkanızdaki tatlı meyile bakınca içimden ilk geçen tepenin başından Metehan'ın solundan aşağı doğru acaba kaç metre çıkar, orada Benim BT ile 350-360 atma fırsatı olur muydu, ikinci olarak herkesin yüzündeki mutluluk dikkat çekici, Rabbim muhabbetinizi arttırsın, üçüncüsü Sumatra, hep merak ettiğim denemek istediğim bir tüfek, Ahmet Bey'in (Caf Ahmet) Theoben'ini gördüğümden beri aklımdan gitmiyor, orada olup Sumatra'yı denemek harika olurdu. Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur demişler, bakarsınız İstanbul'a tekrar kendi arabamla gitmek nasip olur, Metehan'a uğrarım. Nasip.
Bekleriz abi buyrun -
Alpaslan abim benim basimizin ustunde yerin var.Cok tesekkurler muhabbetin ve bize verdigin degerli bilgiler icin.
İnsallah yine kismet olur bir baska bulusmadada bizlerle olursun.
O senin guzel bakişin
Sevgiler saygilar -
Tesekkurler herkese
Gerekli Emniyet tedbirleri itinayla alinmistir.ilginize tesekkur ederim.
-
Piston ici yaglarindan kaynaklanmistir.
-
Merhaba
Yeni muhimmatim elime gecti.gectigi gibi evde ufak bir tahlil yaptim.Gamonun alttan kurmasina ilk defa vakif oldum.
Kurmasi cok guzel.adeta kayiyor tereyagi gibi.cok hos...
Tepmesi cok tatli ve cok az.
Tetik diana t 06 tetigi kadar yumusak...fakat ayarlariyla oynarsam dahada yumusar mi,onu deneyip goruruz
Ahsabi desenli.ve rengini cok begendim.Gez arpacik seti gamolarda gercekten kalite kokuyor.
Hemen 10 metre koridor grupmani yaptim.
Yere oturarak ft pozisyonunda jsb 13.43 grain peletlerimi kullandim .5 atis yaptim.
Diger peletlerimide hafta sonu deneyecegim fakat jsb 13.43 grain bu tufegin ilaci olucak gibi.
Pelet koyma sisteminide cok begendim... -
Yag artiklarinin ortaya cikmasiyla olan patlamalar sonucudur...
-
Olmaz mi Ferhat abi
Alparslan abiyle her zaman konusuruz ama ilk defa gorunce bir garip oldum hatta onunlada paylastim.acayip bir duygu diye. Turkiye geneli bir bulusmaya sirf bu yuzden gidilir -
Telefonlasalim Gorkem abi.basimizin ustunde yerin var
-
Ben kirmizi esofmanliyim
Yemyesildir Bursamiz...bekleriz.
-
Sirasiyla sol bastan
Metehan ( kafa avcisi)-Alparslan(Falcone -Ankaradan misafirimiz )-erdinc -Muhammet(avcii)- Dogan (Dogan)- dizleri coken abimde Bulent (bulocan) -
Mühimmatlarımız
-
Alpaslan abimi agırlamaktan cok mutlu olduk. 2.5 saat bile olsa kısa zamanda cok sey paylaştık.
Cok güzel bir gündü.Resimler geliyor...
150 metreden Aimguard ım ile wax kurşun kullanarak Balon patlatınca herkes cok şaşırdı Alkışlar havada ucuştu çok şanslıyım.
-
Vefat etti Ferhat abi.Allah rahmet eylesin...
-
Araba boyacisina bir boyatsan cillop gibi olur Ferhat abi
-
En guclu tufek bende hhahaha 2500 Fpe
-
Atesliyle atmak isteyen fisegini alsin .tufek benden
-
Bursa atisa...
Saat 11 de
Ikea otoparkinda olmaniz gerekiyor.lutfen gec kalmayin.zamaninda gelenleri madur etmeyelim.Katilanlar listeyi devam etsin.
Yeni katilicaklar bana telefonlarini gondersin.Katilanlar
Cengiz
Serhan
Muhammet
Turgay
Metehan
Dogan
.
.
.
Mangal yapilicak bu yuzden katilan kisi sayisi onemli....
Hedeflerinizi tufeklerinizi ayarlayin -
Kopuk bant ta takilabilir cokta iyi olur
-
Cok mutlu oldum Allah anali babali buyutsun
Mod 85 ise bir problem yasamazsin .dampayi durbune bagladigin yere 1 kat lastik sararsan dahada korrunmus olur.
Vortex mi ? 5.5 mu?