Bora yeterli.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kesinlikle wrangler...
-
200 Metreye kadar şişe kırar ama tecrube işin içine giriyor .
-
Son seri namlu ile isi ust noktaya tasidi diye arkadaslarimdan duyuyorum. Aldiklari son tufekleri cok begendiler.
Regulator yok kralda.
-
Size tecrubelerimden bahsetmem gerekirse;
stabil atış sayıları:
airmax 100-110 atış
monarch -60 -70 atış
ağırlık olarak airmax 1.5 kg falan daha ağır.
İsabetli atış ikiside yapar... hoşunuza gideni alın bence...
-
Kral Breakerın Kundağı ve dizaynı farklı halı sayın Balaban. O video ve incelemeler ile yola cıkabilirsiniz. Envanterime katmak istediğim bir tüfek.
-
16 şubat son gün . video çekip paylaşıcam.
link üzerinden tıklayıp abone olduysanız kayıt olmuşsunuzdur.
hayırlı olsun bakalım
-
-
Alınıcaksa kesinlikle 4.5 alınmalı. 5.5 ile eziyet çekersiniz. her iki kalibreyide gamo shadow dx te kullandım.
-
torpedo çok hantal.Dominatör mantıklı.
-
1000-1500 atış yaptırır. bir tüp size...
100 atış yapar tahminim... ama atış sayısı güç ile ters orantılı olarak düşer bunu unutmayın.
-
23 Ocakta yolladım. Dün aradım. Tüfeğin üzerinde çalışıyorlarmış.
-
Şuan serviste ne gerekiyorsa yapılacak heralde...
-
eski dostları görmek çok heyecanlandırdı.
Herkese selamlar
-
evet benimkisi 150 bara yukseldi. Kacak var sanirim.
-
-
Bestsight marka olandan satın almıştım. 20 zoomdan sonra buhulanma başlıyor.
Alabilirsiniz bu fiyatlara daha iyisi zaten olmaz.ne kadar ekmek okadar köfte
-
Ben servise yolladım sanırım şarjörlerim hatalı üretim.
Kurma kolununda sert olduğunu yazdım. takılma oluyor.
hayır hicbir boşluk yok diyer flash gibi değil bende alırken özellikle dikkat ettim.
Peki regülatör basıncınız ilk günki gibi aynı barda mı? 120 bardaysa hala 120 bardamı yoksa 150 lere yaklaştı mı?
-
Kızmak benım haddime değil hocam .burası bir platform bizler hobidaşız estafirullah.
165 cc olan modelde rg yok.
255 cc olan modelde rg var.
-
Birincisi burası forum olduğunun bilincindesinizdir umarım. burada insanlar konuşur. 2008 den beri forumdayım herzaman böyle oldu.
İkincisi aslında soru sorarken araştırdığınız kadarı ile cevapları ana yazınıza yazmışsınız....
Bu dakıkadan sonra aslında gözünüze hoş gelen ve avantaj dezavantajlarını tartıp seçmek kalmış.
airmax 100 atış regüle atıyor. Bana göre tek eksisi kaba malzeme yapısı ve ağırlığı. tercih edilebilir.
nemesis 100-150 arası atışta o yapar. 3 boru sahibi olcağınız bir tüfek. buda tercih sebebi
flashpuprg ye gelirsek 50 atış yapar. düşündüğünüz kadar hafif değil . kral kadar ağır. çünkü 255 cc tüp var tüfekte.kurma kolu biraz sert geldi bana.iyileştirilebilir gibi duruyor...