Hatsan Aimguard modeline yogunlasmis durumdayim.mobil sok sayesinde istedigim fisegi atabilirmisim.
Youtubede ki butun videolarinida izledim.tambir fiyat performans tufegiymis.
Gu ngor avda 610 tl .bakalim pazarlik falan ne olucak .2. Elini bulan olursa telefonunu verirse sevinirim
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cok tesekkurler abi
Torun uzerinden gidelim ozaman
Emir abi hilal avda sende bi bakarmisin eline alip.
Tecrube eden arkadaslariniz varsada yardim edenlere cok tesekkurler -
Tufegi alalimda fisek seceriz abi
-
What can i do hoca it is a hobby.it is a biggame
Elbet bunuda cozeriz .bana uygun bir tufek bulalim
-
Tabii ki yapabilirsin, yeter ki uygun sıkıyı seç. Trap düşünüyorsan mutlaka denemelisin, ve eminim çok eğlenirsin.
Uygun sıkıyı sec ne demek abi
-
Benelli ile tek kursun atisi yaptim abi. Verdigi zevk ve haz beni mutis etkiledi .
Elbette yivsiz namlunun handikapini biliyorum.yivliye kesinlikle beklemez.
Benim istegim bu gucu hissetmek.
Superpoze ile tek kursun atabilirmiyim? Sormamin sebebi trap ta yapmak istiyorum. -
Konu nerden nereye gelmis .cok uzucu...
amacim tek kursunla atis yapmak...
Tufekten beklentim: guvenle ,saglam sekilde kullanmak...
Ne savunma ne av dusunmuyorum zaten. -
Ben 500 max diyorum Emir abi
-
Fiyat araligima uygun cevaplar alabilirsem cok fayladi olur
Emir abi kac paradir o alet kimbilir
Superpozede olur abi .hic bilgim olmadigi icin bilgilerinize onerinize acigim
-
Onemli degil salih abim . isimize yaricak bir konu olsun.
Akdas sibergun birlikte calisiyor galiba gewerh abi .
En uygunu 750 tl otomatik -
Merhaba
Bir atesli almaya karar verdim.
Amacim tek kursun aedenleTufekten istedigim ise bakimini yaptigim surece benimle yasamasi.servisi ve parcasi bulunmasi. Guvenli bir tufek olmasi.
2. El de 500 liraya kadar pompali yada otomatik yada superpoze fark etmez...
Havali tecrubemin yaninda Atesli hic bilgimin olmadigi bir kulvarYardim edenlere tesekkur ederim
-
Mod99 da namlu tokatlamak nerden akliniza geldi?
Mandali cekip namluyu tokatlamadan kirmaniz gerekiyor.
Tufegi tokatlayarak hasar vermissiniz .hatsanin bir sucu yok...Vidalara 1 kat elektrik bandi sarip tekrar takin.cozum burda...
-
Cok keyifli olmus elinize saglik
-
Hey massallah
-
Bende yeni almis oldugum 6.36mm benjamin marauder var haliyle bt65 den iyi bir silah 31 grain peleti 850 fps hizla ortalama 50 fpe guc ile atiyorum, 100 m de bile 4 dot asagi dusuyor siz 300-400 diyorsunuz. Kesinlikle inanilacak mesafeler degil insanlar bunlari okuyup vay be diyor sonra havalilar nasilmis, adamlar dusuk kalibre yivlilerle bile bu mesafeye calismiyorlar bizde ne hikmetse havalilarla bile 300 ne ki 400 atalim diyoruz.
Elin gavurlarinin bikac tanesi harici 300-400 m atayim video cekeyim diyeni bulamazsiniz, zaten onlar bilmiyor biz biliyoruz her zamanki gibi. Demek elinizde.223 remler .270 win ler falan olsa 1 km den acacagiz mesafeleri 2-3 km kadar gidecek.
Sonra burada 300-400 m atarim dediklerinizi duyan gencler geliyor yayli alicam butcem 600 100-150 m ye atsin yeter diyor.4 dot asagi vurmasinin sebebi sadece guc ile alakali degil.sizin kac metreye sifirladiginiz bunu etkileyen faktor.iki tane sifir noktasi var her tufegin.bunu hesapli sekildr ayarlarsaniz hic dusme yapmadanda vurursunuz 100 metreden....
anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az demis atalarimiz o hesap -
-
Tabiki servise gondericeksiniz...
-
Mustafa amca Caylaklar takiminin bulusma ve duyurularini ben yaparim.ilgili duzenlemeyi yapabilirsiniz...
-
Eline saglik Murat abim:) tam bir zevk tufegin var .
-
Amatorce ilk denememi yaptim.biraz deli cesareti