Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Daha bugün eline ilk tüfeğini alan biri olarak yorum yapmak isterim.Aylardan beridir okumadigim forum izlemedigim video kalmadı.Sonunda tavsiyeler üzerine ikinci el Nova compact aldım(Metehan a teşekkür ederim). Hanımdan gizli aldım,atış için uygun yer bulamadık bugün kuytuda köşede pompayi kurdum.Yol kenarında 100 bardan 200 bara 5 dkda doldu.Biyerde yanlış mı yaptım diye işkillendim.Bu muydu bu kadar zor denen şey diye kendimde hata aradım ama 6 şarjör attım.İyiki de scuba tüp alamamışim dedim (ilerde belki alırım) .Demek istediğim o kadar korkulacak bişey değilmiş pompa.

Sıfır tecrübe ve ayarsız dürbün ile 40 MT civarındaki hedefleri bir deneme atışı ile ikincide hep vurdum.Tavsiye vermek şu aşamada haddime değil ama benim gibi acemilere Nova Compact in üstadlarin dediği gibi isabetli bir tüfek olduğunu teyit edebilirim.Kisitli zaman ve sarhoşların mekanında 5 dk lik pompa ile 6 şarjör atış yapıyor.

Saygılar

Güle güle kullan Zafer abi. Beğenmene çok sevindim. Keyifli atışlar... Gücü nasıl?

hatsan fllsah pup rg kullanıcısı olarak size tavsiye ederim 18.13gr 860 fps civarı atıyor. 5 şarjör 120 bara kadar 7 şarjör 100 bara kadar atıyor. Orta güç te bir pcp dır. Isabeti güzel. 120 bara ayarlı regülatörü var kundağı işçiliği avrupa silahları aratmıyor. Gelelim dolum işine bende kral marka pompa var 76 pompalamada 100 den 200 bara getiriyorum buda 3 dakkami almıyor. Jsb 15.89 gr ile çok iyi sonuçlar verdi aynı şekilde jsb 18.13 gr ile de aynı sonucları verdi birde h&n sniper magnum 18gr ile de çok iyi sonuçlar verdi. Kullandığım paletler bunlar. Kullanılması keyifli ve regülatör olması da büyük bir artı.. iyi akşamlar

Size bir sorum olucak. şarjörü takınca sağa sola haraket ediyor mu?

yandan bolt ve arkadan bolt yerli tüfeklerde epey ağır olur.buna çözümünüz malesef yok. çunku çekiç yayı sert.

modifiye olarak regülatörlü bir bt65 size her atışta hedefi vurma şansı vericek. 40 50 atışınız çok yakın hızlarda atıcağı için dürbün ayarınızda surekli değişmez.

300 Metre güzel bir mesafedir lakin kutu kola 5cm e 10 cm bir ürün... Onun yerine 15 e 15 bir kare hedefi 10 da 2 -3 vurabilirsin .

O mesafeye atacağın tüfek 50 fpeden az olmamalı aynı zamanda stabil olmalı.... eğer o 20 atış stabil olmazsa isabet almak şansa kalıyor.

Lever action yerine bunu yapsalar keşke. En profesyoneli side lever gerisi heyecan :)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Aciklama bolumundeki linke tiklayip gorevleri yapmaniz yeterli...

Selamın Aleykum Sayın Havalı tüfek Cemaati :)

Vatani görev hiçbirzaman bitmez ama mecburi askerlik görevini tamamladım. Her an her saniye bu vatan toprağının askeriyiz zaten.

Askerlik sonrası evlilik çalışmaları sebebıylede uzak kaldığım foruma tekrar girebilmeye başladım.

Hepinizden Allah razı olsun . Allah tüm askerlerimize güç kuvvet versin onları korusun.

Metehan sana sıcak soğuk farketmez. Senin soğuk havada da videon vardı.

Yine cektim ama cok zordu :)

hayırlı tezkereler metehan. Allaha emanet ol

Cok tesekkurler abim

Hayırlı görevler kardeşim Allah'a emanet

Cok tesekkurler

Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. hayırlı tezkereler..

Cok tesekkurler

Hayırlı tezkereler Metehan kardeşim. Orada da attığını 12 den vurursun. O kesin,

cok tesekkurler insallah