Görünen o ki iki pellet arasında sadece ağırlık farkından dolayı düşmeler var 50 m de bu kadar düşme farkı varsa 100 m düşüş daha fazla olmazmı ?
İkarus tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar selam;
Yarışma tarihimiz belli olduğuna göre artık listemizi de yavaş yavaş oluşturalım lütfen bu başlık ta sadece katılımcı bilgileri paylaşılsın İstanbul da görüşmek dileğiyle.
Adet olduğu üzere liste başına son şampiyonun adını yazarak başlıyorum.
1. Erdinç Bilgili - (ERDINC) - Hw 100 22. -
yaş sınırı yine 18 mi olucak ? ödül ateşli silag olduğundan ise bi büyükmuz alamaz mi ruhsatla
Ödülün ateşli silah olduğunu kim söyledi ?
-
Vayyy bildiğin dana gibi 24.90 iyi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın
-
-
Ortamı bozan tek şey ,herkesin katılamamasıydı bir yanımız hep eksik kaldı, sadece kendi grubumuz değil bütün hobidaşlarımızı, dostlarımızı bir sonraki organizasyonda görmeyi umut ediyorum .
Bu arada organizasyon için bana teşekkür eden dostlar ,bana vesile ve arkadaş olduğunuz için asıl ben size teşekkür ederim ,iyi ki varsınız . -
yani onda sizin denemeniz icabına mutabaka varabilirz ancak. şu anda .22 cal saçmaların içerisinde bence en iyisi deneyiniz konuşlım burda yine ama önce bir deneyiniz...Yav ben bu yaftayı siz yapıştırdınız demiyorum üzerinde öyle yazıyor tabi ki en iyi olup olmadığına dünya üzerindeki havalı tüfek kullanıcıları karar verecek sadece ben kullanıp aaa bu hakikatten süpermiş desem bile bunu bir tek benim söylemem bir seyi değiştirmez
-
ha yaşa saçma da olur... ama fişek de olmaz beSonunda mutabaka varabilecegimiz bir konu bulduk bir de şu dünyanın en iyisi konusunda anlaşırsak süper olacak :):):)
-
Saçma yı kullanmak daha doğru olur sanırım mermi insanda farklı duygular uyandırıyor oldu olacak fişek diyelim:):)
-
türkçede pellet diye bir kelime yoktur pellet ingilizce bir kelimedir. tıpkı bullet gibi saygılar
bizim kullandıklarımız kelimeler de burda buyurun okuyun
kurşun
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kur%C5%9Funmermi
http://tr.wikipedia.org/wiki/Mermiayrıca bu verdiğim siteden bullet ve pellet de yazın bakalım size ne çıkacak. ben söyleyim. hiçbirşey çünkü türkçe bile değil yani gavur özentisi yapıyorsunuz yine pellet > tane
pellet > küçük toprakpellet > saçma tanesi
pellet > misket
pellet > (ilaç) hap
pellet > topak
to form into pellets > topaklamak
Gavur özentisimi allah allah çok tuaf tabirler
HORNET;
İngilizce - Türkçe çevirisi
1. eşekarısı. 2. yaban arısı. 3. yabanarısı. 4.eşekarisi. 5. büyük eşekarısı. 6. (isim)eşekarısı. 7. büyük eşek arısı. -
Mermi nedir ? Tdk nın sözlüğündeki tanımı şöyle
mermi Ar. merm³ a. Ateşli silahlarla atılan patlayıcı ve delici madde, kurşun: “Tarlalara gömülmüş büyük gemi mermilerini, yattıkları yerlerden çıkararak tetkik ettik” -H. S. Tanrıöver.
Güncel Türkçe Sözlük -
Şampiyon sinyalleri vermiş yapımda ve yayında emeği geçen herkese çok teşekkürler bu arada serdar ufaklığa yalan söylerken yakalanmışsın
-
Mutlaka bekleriz nazoya selam
-
Herhangi bir şeye ( örneğin bir bilgisayara , bir arabaya,bir tüfeğe ,bir televizyona , bir pellete yada bir kavuna ) dünyanın en iyisi sıfatını eklemek için nasıl bir uzmanlığa ve bilgi birikimine sahip olmak gerekir?
a.) Dünya üzerindeki bütün bilgisayarları,arabaları,tüfekleri,televizyonları,pelletleri, kullanarak kavunları yiyerek
b.) Kulaktan dolma tavsiyelere uyarak
c.) Sallayarak
d.) Fatal Eror -
Arkadaşlar Selam ;
İlkini geçen yaptığımız Elemen yaylası kamp organizasyonunu bu sene tekrarlıyoruz , 7 Haziran cuma akşamı yola çıkıp pazar günü öğleden sonra geri döneceğiz bütün dostlarımızın değerli katılımlarını bekliyoruz.
Katılımcı listesi aşağıdaki gibidir. katılmak isteyen arkadaşlar lütfen adlarını listeye eklesin.Saygılar
1.Berkman
2.İronarm
3.İmpo
4.Kostok
5.İkarus
6.Arth-Wader
7.Ottoman Empire
8.K1nsan -
Hahahah Levent Ankara da gökhan bir üstümdeydi izmir de yerleri degiştirdik şimdi sırada sen varsın istanbul da ayağını denk al şu an tek rakibimsin hahahahahaah
-
1 sayıyla ilk 10u kaçırdık, gelde üzülme
Eheheh üzülme kardeşim 10. Ile 11. Arasında 1 puan fark var bir sonraki yarışmada 10. Lugu sana birakicam benim gözüm ilk 5 te hhahahahah
-
O değil de az kalsın mod125 i kitliyorlardı, neyse ki kaptım AT-P 2 yi son saniye de:))))) Saygılar
hahaha son saniyede 2.Iik kaçtığı yetmiyor gibi Pcpde kaçıyordu ne çektin be mehmet hahahaha
-
Hahaha süper olmuş
-
Evet sayin raptorix iyi olur isminizi hep duyorum ama :):)