Eh madem Ankara dan arkadaşlar geliyormuş bizde Îstanbul dan gelelim tam olsun :):):)
İkarus tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ey maşallah be uçara kaçara kırmızı kırmızı
-
Hayırlı olsun bence alınabilecek en iyi yaylıya ve dürbüne sahip oldunuz Güle güle kullanın
-
İyot önemli abi pelet guatr olmasın hahaha hahaha
-
Yakışır kardeşime güle güle kullan alperim akşama getirde sevelim biraz
-
Nesine aşıksın bu tüfeğin alperim bunun kadar sıkıcı ukala kendini beğenmiş tüfekle ne işin olur paşam elektronikmiş telefonmu bu ,bu kadar teferruata ne gerek var ,benim aşkım M107 50.cal her nekadar dokunamasamda yakından görmesemde ben buna aşığım
Elektronikmiş puah ( acaba ulaşamadığım ciğere mundarmı diyorum ) -
Büyük tüp hacmi çok sayıda stabil atış anlamına gelmiyor (örneğin evanixte) çünki AA ya göre daha güçlü bir tüfek dolayısıyla da daha fazla hava harcıyor
-
eeee o zaman bunların hiç birine gerek yok hocam, havaya sıkılacak 1 adet özkursan kurusıkıda aynı işi görür ,yeri geldiğinde :):):):):)
-
hahahaha bu da iyimiş o kadar milleti bir birine düşürüp herkese fake atarak evanix hhahahahahaah
-
Konunun sahibi arkadaş 5 ay önce konuyu açmış daha da ilgilenmemiş merak ettim acaba hangi silahı aldı ?
-
@rmer sağlam firmadır gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
-
Selamlar
Berke bu yazıdan daha yeni haberim oldu isarslan sayesinde ,tekrar teşekkür ederim kardeşim ellerine sağlık ,bu arada tüfeği satıyorum bilgin olsun
-
Bir de bu kadar çok "AİRWOLF" adı anılmışken aklıma geldi :p
http://m.youtube.com/watch?v=yLhMZiR6KF4 -
Eeee budurumda yarın akşam kaç tane kurt olacak alanda ?