ayer tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ürün sıfıra yakındır toplam 20 civarı kullanılmıştır fazlalık nedeniyle satışa koyuldu. sağlıklı ölçüm yapar tüm aparatları eksiksiz kusursuz evrakları içinde kendi torbasında dir. koldan ölçer tansiyon değerleri ve nabız değerlerini verir 4 adet pil veya adaptör ile çalışır Türkçe ve Bir çok dilde konuşarak bilgi verme sonuç verme özelliği vardır nabız uyarı simgesi ve yanlış duruş kol vb hareket sensörü ile uyarısı vardır. önceki ölçümleri hafızada tutma ve istediğiniz ölçüm değerleri ni ortalama hesaplama vardır tuşlarla yönetilir. sıfır fiyatının çok altında vereceğim fazlalık diye verilecektir. herhangi Bir kusur sorun iddia edilirse sorgusuz iade edebilirsiniz.

İstediğim ücret;

450₺

kargo alıcıya aittir az pazarlık payı vardır

İletişim WhatsApp/tel: 0555 2105216

Tüfek co2 tüp ile mi çalışıyor acaba ? Kalitesiz tüp kullanıyor olabilirsiniz. Bir şekilde namlu içine su sızıyor pcp bir tüfekse tüp içinde su varsa çok tehlikeli olabilir dikkat edin.

CO2 li ama sürekli yağlı durur gamo tüp kullanırım

Bu paslanmanin çözümü nedir kalıcı pası nasıl gideririm namlu içini silah meneviş boyası ile de yıkadım ama çözüm olmadı

Çözüm ne?

Crosman 5,56 mm havalı tüfek

İçinden pelet yada solid geçirdiğimde set yivlerde sıkıntı yok Sadece pas çıkıyor yağlı harbi den sonra bir kaç kez temizledikten sonra geçiyor sonrası beklemede tekrar paslaniyor.

Arkadaşlar konu ile ilgili bilgi sahibi olanlara sormak istiyorum

Yivli namlu içi paslaniyor epey uğraştım her türlü yöntemi denedim pası çıkardım ama bir müddet sonra harbi ve yağ ile temizledigimde atış yapmasam bile leş gibi açık kahverengi pas çıkıyor

Namlu ucundan temizleyici (mesela fren balata spreyi gibi) sıkınca pas akıyor

Ne yapmalıyım kalıcı Bir çözüm için

Aaaa

Aksini mi iddia ediyorum iyi okuyun o zaman

Aynı fps değerindeki yivli pelet atan tabanca ile yivsiz bilya atan tabanca arasındaki tahribatı tabiikide bilya atan yapar.

Birde pelet ağırlığı ile bilya ağırlığı bile tahribat gücünü değiştirir bu 1

Ben pelet atan yivli 1-2 tık daha fazla fps ile atan peletin tahribatı daha fazladır dedim bu 2.

Buradaki 1-2 tık mesela yivsiz bilya atan tabanca 300 fps ile atsın , pelet atan yivli de 350 fps atsın iki mühimmat da aynı gramaj da olsun

Hangisi daha tahribat yapar

Tabiiki yivli olan..

Ayrıca bilya atan daha tahribat gücü vardır ispatı şu

Crosman 2240 yivli tabanca tüfeğim var

14,3 grain pelet kullanırım sert pelet crosman HP

Birde 14,3 grain GAMO roket ucu bilya

İki si de pelet yaptığı tahribat gamo roket in diğer pelet e göre neredeyse 2 katı tahribatı var.

Bilmem anlatabildim sanırım

Teşekkür ederim

P-08 yani parabellum diye tabir edilen havalı tabancaların ic mekanizmasında (Türkiye için üretilen modellerde) otomatik atmasını engelleyen pim vardır.Bu pim büyük ihtimal tabancanızda kırılmış ya da kırılmak üzere ki arada otomatik atış yapıyor.Yani durumun yağlı tüp ile bir alakası yoktur.Bu modeli en çok kwc (p-08) ve umarex (legends p-08) olarak üreten iki firma var tabancanız hangisi ise servise göndererek durumu çözebilirsiniz.

aynen öyle imiş servise gitti ve problem çözüldü

sizin dediğnizi onlarda dedi ama agzından cımbızla alarak.

Aynen öyle de ben bu p08 den çok çektim iki kere servise gitti

Biraz kullandıktan sonra seri atış yapmaya başlıyor yani tetiğe bir kere basıyorum şarjörü boşaltıyor makinalı tabanca gibi

Çözümünü bulamadılar bir ara yapıldı şimdi tekrar aynı sorundan serviste

Tabanca çok güzel gerçekçi kurmadan atış yapmıyor, bitince kızak kurulu kalıyor herşeyi gerçekçi

ikinci el olarak aldığım swiss arms p1911 co2 4.5mm bb tabancanın ufak bir videosu
    ilk iki şarjörde gerçekten hissedilir bir gücü var işin açığı güç olarak ben bu kadar beklemiyordum lakin baya iyi çıktı
    sıkıntılı kısmı gez ve arpacık bence gerçek silahlardaki kadar göze hitap etmemeyişi atışları kaçırmamın sebebini ona veriyorum
    çok faal kullanamadım 4 - 5 tüp oldu henüz ama görsel olarakda işlevsel olarakta güzel makina hoşuma gidiyor vesselam

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

gule gule kullanın video yu acamadımda size 3 sorum olacak

1- silahda tüp takılı fakat bb sarjorde yok bos atıs yapma ımkanı sunuyormu

2- silahda tüp takılı bb de var kurma sürgüsünü çekmeden atıs yapma imkanı veriyormu yani mermiyi agzına vermeden direk atıs yapıyormu

3--- mermi bb bittiğnde kızak kolu takılı kalıp mermi bitti anlasılıyormu.

bunlar silahda gercekçilik duygusu veriyor çünki...

teşekkür ederim.
    fakat hafta sonu 2 tüp bitirdim çok saglıklı atışlar yaptı bir kere bile seri atışa geçmedi
    benim bundan yorumum şu oldu valf içindeki yağ kullana kullana ( en az 6 normal tüp) bitti normale döndü.
    şayet yine atış yaptıgımda seri atış söz konusu olursa sizin teziniz kesin dogru demektir,o zaman servise gönderirim.
    Bu ara tabancamın modeli;
    kvc (p-08 ) modelidir tabanca çok yeni ve 3 haftalıkdır.

öyle bir mod yok zaten ilk aldıgımda seri atmıyordu dedim ya, denemek için slikonlu co2 yi aldıktan sonra oldu ilk atışlardan sonra zaten silahın yağlanmamış yeri kalmadı silahı yağın içine batırmış gibi oldu
    benim şahsi yorumum bu co2 yağlamak için kullanılandan bahsedşyorum
    bunu ya hiç kullanmayacaksın gerek olmadıgına nothing arkadaşımında dediği gibi.
    yada blowback olmayan tabancalarda kullanılabilir belki o da.

teşekkür ederim,zaten meraktan aldım böyle bi şey var çıkarmışlar mutlak bir faydası varki mantığıyla aldım denedim, gördüm hanyayı konyayı
    neyse artık, gaz odasındaki yağ bitene kadar böyle olacak sanırım .

tabancada sıkıntı yok, ara ara seri atış yapıyor azaldı ama yinede yapıyor
    sebebini merak ediyorum acaba valfin içinde kalan yağ varda ondanmı diye düşünüyorum başkada seçenek aklıma gelmiyor.