Satış iptal edilmiştir
ayer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Elinde olup satmak isteyenler için alınıktır ..
-
Ürün bulunmuştur
Teşekkürler
-
Hatsan BT 65 SB namlu ucu Airstripper aliniktir elinde olup ta satmak isteyenler e duyurulur
İletişim
Ahmet Yaşar Erden
0540 0406306
-
Sıfır kullanılmamış 6,8 lt lik çelik tüp altlığı tası
18 cm çaplı
300₺ kargo alıcıya aittir
İsteyene resim atarım
İletişim Ahmet Yaşar Erden
0540 040 6306
-
Fiyat 300₺ kargo ücreti alıcıya aittir
-
Marka ve modeli nedir
Plusmed marka model: pm-K01K
WhatsApp dan resimleri atabilirim
-
Güncel olup
Fiyat 400₺
-
Tüfek satıldı, Tüp güncel
Takas olur mu
Satılık crosman PCP tadında modifiyeli CO2 li tüfek ile
İlanda var açıklamalı resimli
-
Sadece tüfek için son fiyat olur u nedir
-
Maalesef ki bildiğim kadarıyla mini red dotlarda 11 mm ayaklı olanılar yok bende bulamadım Bir zamanlar .
-
Düşük gramaj da 5,52 solid yapılıyor mu?
Örnek: 16 grain veya en fazla 18 grain vb gibi
-
Ürün sıfıra yakındır toplam 20 civarı kullanılmıştır fazlalık nedeniyle satışa koyuldu. sağlıklı ölçüm yapar tüm aparatları eksiksiz kusursuz evrakları içinde kendi torbasında dir. koldan ölçer tansiyon değerleri ve nabız değerlerini verir 4 adet pil veya adaptör ile çalışır Türkçe ve Bir çok dilde konuşarak bilgi verme sonuç verme özelliği vardır nabız uyarı simgesi ve yanlış duruş kol vb hareket sensörü ile uyarısı vardır. önceki ölçümleri hafızada tutma ve istediğiniz ölçüm değerleri ni ortalama hesaplama vardır tuşlarla yönetilir. sıfır fiyatının çok altında vereceğim fazlalık diye verilecektir. herhangi Bir kusur sorun iddia edilirse sorgusuz iade edebilirsiniz.
İstediğim ücret;
450₺
kargo alıcıya aittir az pazarlık payı vardır
İletişim WhatsApp/tel: 0555 2105216
-
Tüfek co2 tüp ile mi çalışıyor acaba ? Kalitesiz tüp kullanıyor olabilirsiniz. Bir şekilde namlu içine su sızıyor pcp bir tüfekse tüp içinde su varsa çok tehlikeli olabilir dikkat edin.
CO2 li ama sürekli yağlı durur gamo tüp kullanırım
Bu paslanmanin çözümü nedir kalıcı pası nasıl gideririm namlu içini silah meneviş boyası ile de yıkadım ama çözüm olmadı
Çözüm ne?
-
Crosman 5,56 mm havalı tüfek
İçinden pelet yada solid geçirdiğimde set yivlerde sıkıntı yok Sadece pas çıkıyor yağlı harbi den sonra bir kaç kez temizledikten sonra geçiyor sonrası beklemede tekrar paslaniyor.
-
Arkadaşlar konu ile ilgili bilgi sahibi olanlara sormak istiyorum
Yivli namlu içi paslaniyor epey uğraştım her türlü yöntemi denedim pası çıkardım ama bir müddet sonra harbi ve yağ ile temizledigimde atış yapmasam bile leş gibi açık kahverengi pas çıkıyor
Namlu ucundan temizleyici (mesela fren balata spreyi gibi) sıkınca pas akıyor
Ne yapmalıyım kalıcı Bir çözüm için
-
Aaaa
Aksini mi iddia ediyorum iyi okuyun o zaman
Aynı fps değerindeki yivli pelet atan tabanca ile yivsiz bilya atan tabanca arasındaki tahribatı tabiikide bilya atan yapar.
Birde pelet ağırlığı ile bilya ağırlığı bile tahribat gücünü değiştirir bu 1
Ben pelet atan yivli 1-2 tık daha fazla fps ile atan peletin tahribatı daha fazladır dedim bu 2.
Buradaki 1-2 tık mesela yivsiz bilya atan tabanca 300 fps ile atsın , pelet atan yivli de 350 fps atsın iki mühimmat da aynı gramaj da olsun
Hangisi daha tahribat yapar
Tabiiki yivli olan..
Ayrıca bilya atan daha tahribat gücü vardır ispatı şu
Crosman 2240 yivli tabanca tüfeğim var
14,3 grain pelet kullanırım sert pelet crosman HP
Birde 14,3 grain GAMO roket ucu bilya
İki si de pelet yaptığı tahribat gamo roket in diğer pelet e göre neredeyse 2 katı tahribatı var.
Bilmem anlatabildim sanırım
Teşekkür ederim
-
Çelik bilya arttığından dir o , yivlisi fps olarak yivsiz in gücünden 2 tık daha güçlü olursa o açığı da kapatır hem isabet hemde tahribat daha fazla olur