adyobatik tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

yurtdışındaki fuarları görünce türkiyedeki fuarlara inanın fuar diyemiyorum, benim sektörüm farklı ama almanya essendeki fuarı görüdm, dubaidekini gördüm, döndüm istanbula fuar diye gittim, dedim bizimkilerden olsa olsa mısır çarşısı olur :) sektör farklıda olsa demekki mantık aynı olunca bişe değişmiyor, otomobil fuarında bile adamlar bayi fiyatı ile aynı fiyata hatta pahalıya araba kakalamaya kalkıyor memleketimde,pes... üzüldüm ama

şimdi hata ve kusur bugün mercedeste bile var, araçlarını toplatıyorlar gerektiğinde, kalite denilen olgu müşterinin beklentisiyle alakalıdır, burada mağdur olan arkadaşımız sonuna kadar haklı, çünkü ilanda verilen bilgilerin fiyat hariç neredeyse tamamı uygulanmamış, ama tabi bunun çözümleri vardır, bizlerde mal satıyoruz kendi sektörümüzde ,müşterilerimizle karşılıklı diyaloglar geçiyor,bunların hepsi güllük gülistanlık değil tabiki, ama burda müşterinin gönlünü alıp işi uzatmamak var, maden bu tarz bir olay yaşatmışsın müşterine, arkadaşın dediği gibi 2 kutu pellet koy yanına hediye, yada bir özür mektubu, yani çam sakızı çoban armağanı, karşı tarafa ''benim için önemlisin'' mesajını verecek bir hareket yap, umarım şirket yetkilileri okurlar bunları,çünkü ticarette ayakta kalmak zaten zor, birde buralarda adınız kötüye çıktımı işiniz biter

yav atmosferik motoru 140 beygirden 220 beygire çıkarmak için araba kadar para harcarsın, hatta fazlasını :) dereceli egzantriği unutma,aslında atmosferik her zaman iyidir, ne kadar hacim o kadar güç, bende şu anda turbo benzinli bir araç var, tamam teknoloji kesinlikle yeni ama, eski civic vti aracımın tadının yarısını vermiyor, aile sahibi oldum,evladımız oldu diye sattım :) ama her zaman atmosferik motor derim, uzun ömürlü,sağlam,sıkıntısız, turboyu biraz dengesiz kullan bitti gitti selametle,

otomobil modifiye tutkunu birisi olarak ben japoncuyum :) ama aracınız gerçekten güzel,allah kazasız belasız, o yumurcakla mutlu günlerde kullanmak nasip etsin, golf gerçekten efsanedir, çünkü sınıf yaratmıştır, bugün tarif etmek istediğinizde hachback diyin, her 10 kişiden 5 i anlamaz, ama ''ya golf gibi olanlar varya'' diyin, 10 kişide tamam der :) bu efsane olmaktır, sorunsuzluk,sağlamlık,ve güven,bunlar golfün özellikleridir, benim şahsi fikrim o fiyata başka alternatifler değerledirmek olur,ama şuda bir gerçek golf golftür :) kazasız belasız

pek tavsiye edilmediğini öğrendim, internette 3-5 tane konusu var, gücü iyi imiş, ama tüfeğin kalitesinden herkes fena bahsediyor , o paraya mod 99 al diyor herkes, şu silahın kasasını alıp mod99 special yapsalar 400-500 liraya elini salladığına satar bu hatsan, demekki adam gibi yaylı 400 lira arkadaş,ucuzu ya güçsüz,ya isabetsiz

biraz önce x20 ve x20 supressor kullanan bir arkadaşla telefonda görüştük, ikisi arasındaki tek farkın ses olduğunu ve performans farkı olmadığını söyledi, bilmiyorum en son gidip orda hangisine gönlüm kayarsa onu alacam gibi :) peki arkadaşlar x50 ile x20 arasındaki güç dışında fark varmı? x50 kullanan oldumu? gücü nasıldır

o zaman aradaki farkı ödemeye değmez, 320 liraya x20 almak daha mantıklı, birisi 460 lira, diğeri 320, aradaki fark ciddi fark var, hani 40-50 lira olsa tamam git al ama , biri 320 , diğeri 460, normal almak daha mantıklı gibi, tabi aradaki tek fark ses ise, isabet konusunda bi fark varsa onu bilemem :)

arkadaşlar, stoeger x20 ile x20 suppressor modeli arasında ne fark var? çünkü arada ciddi fiyat farkı var,bilenler paylaşırsa sevinirim, birde 5.5 olanın namlu çıkış hızı nedir? çeşitli bilgiler var ortada, alınır bir tüfek gibi duruyor, mod 125 sniper dan daha stabil ama gücü benzer diyorlar doğrumudur?

arkadaşlar biraz önce h...lal avın merkezindeydim, at-44 şarjörlü long modeli (plastik dipçik) + dolum ucu + 7 litre 200 bar tüp dolu olarak (tüp ve dolum ucu 2. elmiş), hepsini ''madem dükkana geldiniz, 1200 liraya vade farksız 6 taksit yaparım dedi, pellet dir, kılıftır, yedek şarjör, bipod ayak, standart hediye dürbün falan hediye ediyorlar zaten, dolum ucu ve tüp hariç hepsi sıfır, fiyat nasıl,6 taksit 1200 lira, başlangıç için süper setin olur dedi, bu arada canlı olarak AA ları ve Evanixleri elime alıp şöyle tuttum,nişan aldım, kundağıyla falan gerçekten güzel tüfekler,ama 2000 lira civarında hepsi :) fikirlerinizi yazarsanız yarına bitirebilirim işi, 1200 liraya 6 taksit

valla gücüm AA ya yetse :) gerisine ne gerek var :) ben adanadayım,bana ideal avın verdiği fiyat bile 600 lira, bu adamlar türkiye distrübütörü,yani türkiyede kim gamo satıyorsa bu adamlardan alıp satıyor,yada kaçak, nasıl 420 liraya satıyorlar anlamadım,çünkü 300 liraya almalıki para kazansın,ideal avda 300 liraya verirmi onu bilemem,olurmu olur, ama ben yine ucuza vermişim :) neyse,inanki kafama taktığım bişey yok,sadece sizlerden düşünceler geldikçe bende fikirlerimi yazıyorum,diğer arkadaşlarda yazıyor,ne kadar güzel oluyor,iki tane aynı fiyatlı tüfeği karşılaştırırken artılarıyle eksileriyle konuşup,araya diğer marka ve fikirlerde girip tencerede kaynatıyoruz,forum amacına ulaşıyor bir nevi,sen bana öğretecen,ben başkasına,ama tabiki sonuçta tüm herkesin ortak fikirde buluşması mümkün değil, o zaman herkeste tek tüfek olurdu, örneğin görüntü olarak condor hala gönlümdeki tüfektir,ama diğer konudaki genel kanı şöyle oluşmuştu,çok güçlü ama çok hava harcıyan ve atışlarında kudaksız oluşundan kaynaklı rahatlık problemi olan bir tüfek,benim aklımda öyle kaldı genel olarak,şimdi burada da diğer 1000-1500 lira bandındaki tüfekleri karşılaştırıp benim gibi pcpye yeni geçecek birisi için uygun olanını arıyorum :) çeşitli markalar ve modeller,sorunsuzluk,arıza çıkarma durumu,servis rahatlığı,karşıdaki muhatap,bu fiyatlardaki tüfekler için bunlar önemli konular,optimumu arıyoruz

dostlar iki tüfeğide inceledim, ama 2. el olarak o paraları bir sürü işlem geçirmiş silahlara vermek bana pek mantıklı gelmiyor,sevdiğim bir laf vardır eskinin yenisi olmaz diye, birde ben bu işe yeni başladığım için elimden öyle pek tüfek tamiratı falan gelmez,yani garantisi olsun istiyorum,birde ikinci elde satın almam için gerçekten fiyatın cazip olması lazım, şimdi ben 12 taksit 1800-1900 liraya alacağım tüfeğin 2-3 yıllık olanına en fazla 750 lira veririm,mesela ben 3 aylık gamo ilanı açtım yeni,görmüşsünüzdür, 600 liraya alınmış tüfeği bende ucuza aldım,aldığımdan dahada ucuza sattım, yarı fiyatına verdim neredeyse,yani bu iş hobi, 2. el olarak düşünmüyor değilim, ama işin açıkçası gerçekten iyi fiyat olmalı,set olarak güzel birşey denk gelirse kaçırmam alırım, kimsenin ilanını örnek vermemek için atıyorum tamamen, sıfırı 1100 lira olan at-44 long WL namluyu,garantisi olmak koşulu ile 600-700 liraya olacak ki bir anlamı olsun,yada tüpüdür ara aparatıdır ful set olacakki bir anlamı olsun, yoksa ayda 90-90 zaten sıfırı alınabiliyor,karşında da koca firma var muhatap olarak, hobi işleri böyle olur hep, otomobil alırken bile içine 5000 liralık set takarsınız,3000 liraya jant-lastik seti alırsınız,film falan derken , satmaya kalktığınızda adam aracın üzerine 2000 lira koyar, yada spor araç alırsınız 80.000 liraya ,anahtar çevirince 50.000 olur fiyatı, hobiyle ilgili konular bence böyle,yarın bir gün bende satsam zarar edeceğim kesin :) ki ettimde sattığım tüfekte,bunlar benim düşüncelerim tabiki, bu sebepten taksitle sıfır alma niyetim var, fiyat olarak bu iki tüfek yakın olduğu için sizlerden fikirlerinizi almak istedim,çünkü kullanmış ve benden daha bilgilisiniz,1000 liraya kadar nakit ikinci el, 1500 liraya kadarda sıfır taksitli tüm alternatifleri değerlendirme gibi bir düşüncem var,tabi sizlerin üzerinde mutabık kaldığınız fiyat/performans olarak uygun set yada tüfeklerde

aslında bütçem diye pek bi rakamım yok,taksitle aldıktan sonra 1500 liraya kadar çıkarım diye düşünüyorum,ikinci el olursa peşin olacağı için 900-1000 bandında derim, şimdi ikinci el tüfeklere o kadar para bağlanırmı bilmiyorum, S410 demişsiniz çok met edilen bir tüfek,kullanmadım bilmiyorum,ben sıfır olarak düşündüğüm için bu iki tüfek dedim,çünkü scubadır falan 1500 ü doğrulturuz gibime geliyor,ikinci set halinde ikinci el 1000 liraya kadar set olursa aslında marka takıntım yok,zaten çok profesyonel bir atıcı değilim,ateş etmeyi seven ve fırsatını bulunca 300-500 pelet atan biriyimdir :) o sebepten diyorum,sonra bunlardan hangisinin 2. eli kuvvetlidir

arkadaşlar,güzel bir pcp alayım diyorum ya, condoru genel olarak elediniz benim gözümde, ikinci el almaktansa sıfır almaya karar verdim diyebilirim, burdada 2 tüfek arasında kaldım diyebilirim, hatsan at-44 long LW namlumu? yoksa gamo dynamax mı? iki tüfekte neredeyse aynı fiyat, ikisinin artı ve eksi yönlerini karşılaştırabilirmisiniz? hangisini önerirsiniz?