atıcı1987 kardeş cevabın için teşekkürler. Dediğin testi yaparken hedefe odaklanınca çemberi çift görüyorum. Çemberi teklemek için çembere odaklanıp hedefi flu şekilde çemberin orta noktasına denk getirince oldu gibi. Bu durumda gerçek gözüm sol gibi. Ama dediğim gibi çembere odaklanıp hedefi flu yapınca...
Sağ ve sol göz meselesinde de dediğine katılıyorum. Ben de kendi kendime derdim kafamı ona göre ayarlarsam sağ veya sol gözün bi farkı yok diye. Ama hep silahı burun hizzanızda tutun falan diyorlar. Burun hizzasından tutunca da sadece basıkın göz doğru görüntüyü veriyor.
dr.virus tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Tüm arkadaşlara teşekkürler.
-
Arkadaşlar ben gerçek gözümün hangisi olduğuna karar veremiyorum. Evet... O çok bahsedilen yöntemi(baş parmakla iki gözle nişan al sonra tek tek sağ ve ssol ile nişan al falan...) uygulayamıyorum iki gözle nişan alamıyorum. Çünkü tabancayı veya hedefi çift görüyorum iki gözle nişan almak istediğimde.
Tabancamla sağ gözümü kapayarak nişan aldığım atışlarla sol gözümü kapayarak nişan aldığım atışlar arasında anlamlı bir fark bulamıyorum. İkisinde de aşağı yukarı isabet oranı aynı gibi. Bir türlü karar veremedim...
Başka bir yöntem var mıdır gerçek atış gözünü bulmak için.(Sağlağım..Fakat çift elimi kullanarak atış yapıyorum.)
-
Çok teşekkürler.Sonunda ilk atışlarımı yapmayı başardım
-
Cevap için teşekkürler.
Gaz sızmadığını nasıl anlarım.Tüpü sıktıktan sonra sesi dinleyerek mi? Ayrıca iki şeyi daha merak ediyorum.
1)Diyelim ki bir CO2 tüpü ile 30-40 atış yaptım.Sonra tüpü çıkarıp başka bir zaman kullanmaya devam edebilir miyim? Yoksa tüpü bir taktım mı bitirmek zorunda mıyım?
2)CO2 tüpünün silaha takılı halde bir kaç saat takılı kalması problem olur mu?Sürekli gaz mı kaçırır?
Sorularımdan anlaşıldığı gibi bu konuda bilgisizim. Önerilerinize muhtacım.
Teşekkürler. -
Merhaba.Bence sürdüğünüz yağ valf içinde dondu ve valf yolunu tıkadı.hiç yağ kullanmayın derim.daha iyi randıman alırsınız.
Cevabınız için teşekkürler...Peki yağ kullanmamak silahın o bölümünün ömrünü kısaltmaz mı? -
Arkadaşlar Smith Wesson M&P havalı tabanca aldım. Havalı tabanca ya da atıcılık sporu ile ilgili pek bir bilgim yok.Bir sorum olacak.
CO2 tüpünü takıp iyice sıktım.Şarjörüne saçmaları yerleştirip şarjörü taktım.Emniyetten aldım.Ateş ettim...Tık yok.Hiç bir şey olmadı.sonra CO2 tüpünü çıkarayım dedim biraz gevşettim tüp sızdırmaya başladı fısss diye fışkırmaya başladı..Anlamadım gitti neyi yanlış yaptım.Bir de internette videolarda falan CO2 tüpünün ucuna krem gibi bir şey sürüyorlardı o silah yağı mı o şart mı?Ben ayçiçek yağı sürüp öyle takmıştım tüpü
Özetle bilgisi olan bir arkadaş havalı tabanca kullanımı hakkında biraz bilgi verebilir mi?Kullanımı, bakımı ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.