alper güzel inceleme olmuş yalnız kamera 5 kg fazlamı gösteriyor nedir seni bira kilo almış gördüm
lucifer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
İlikleriniz ısına ısına atış yapmışsınızdır, özledim bende Birlikteliğiniz daim olsun
erdinç memleket toprağı seni çekiyor gel aslına gelllll......
-
Arkadaşlar ekibiniz hayırlı olsun. Yarışmalar daha bir renklenecek, tatlı rekabet artacağa benziyor.
istanbulda işler kızışacağa benziyor
-
adana veya çevresinde havalı atıcılık sporu ile uğraşan arkadaşlarımız bizimle irtibata geçebilirler...
-
değerli tim üyelerimiz avatarlar için küçültülmüş ADANA TİM logosu....
-
Adana tim logo ararken logoda atıcılar vardı o zaman da Adanayı belirten bişey koy demişlerdi hatırladığım kadarıyla Hayırlı uğurlu olsun. Umarım yakın zamanda bi de Antalya Tim kurulur
+1
-
Resmi logomuz belirlenmiştir iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlarımıza saygılarımı sunarım....
-
İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler..
-
-
Değerli hobidaşlarımız biliyorsunuz adanada uzun zamandır hummalı bir
çalışmadan sonra yeni takımımız olan ADANA TİM resmen faaliyete geçmiştir.
Takımımıza güç katan tüm arkadaşlarımızın isimleri saatler sonra
yayınlanacaktır. Resmi logomuz resimdeki gibidir umarım beğenirsiniz saygılar.http://imageshack.us/photo/my-images/41/i1s.png/
Lucifer/Serhan Girgis
Niğdeli51/Latif Tuncer
Hycn/Halil Özçömlekçi
Sniper007/Oray Özyiğit
Miller01/Ali İhsan Atagün
Cafahmet/Ahmet Caf
Avcı Hoca/Muhammet Aykut Gül
Kafkas58/Ahmet Rençber
Vali Katrancu
Özkan tetik
Rıdvan Atagün
Ersin Tokses
Emre Uçar
Emirhan Girgis
Behzat AltuğADANA TİM gururla sunar....
Devamı gelecek
-
dostum at ile 2 atış yaparsın aynı deliğe gider 3 cü pelletin nereye gittiğini çözebilmek için isviçreden bilim adamı çağırman gerekir ... daystate de ise o 3 pelletin aynı delikten geçtiğini anlamak için atış kağıdını adlitıp a götürüp inceletmen gerekir işte ikisi arasındaki fark budur bu yazdıklarım airarms içinde geçerlidir saygılar....
-
cometa lynx v10 yeni tüfeğim yani bu tüfekle tüfek sayım 4 e çıktı. cometa ya gelince malzeme kalitesi olarak çok üst düzey değil ama kötü de değil artıları regülatörü var şoklu namlusu var grupmanları çok şartı beni air arms kadar hemen hemen çıt ses yok 1 dolum ile 110 stabil atış güç ayar vidası ve yanında gelen sert çekiç yayı silahın gücünü ikiye katlıyor beni şaşırtan bir tüfek oldu..
-
benim kullandığım palet benjamin discovery 14.3b gr iki adet tüfeğim var biri hatsan at 44 long barel diğeri ise evanix raimstorm ikisinde de aynı paleti kullanıyorum 30 m gurupmanlarda yaklaşık çıkan sun 5,5 lik bir palet boyunu geçmiyor, çok memnunun kullandığım paletten birdeneyin derim namluya oturması mükemmel suya sıkıp paleti incelerseniz farkı anlarsınz hepinize isabetli atışlar..
-
servisi nerede bu hawkenin de 10 yıl garanti veriyor yoksa benim bilmediğim bir servisimi var şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki ingiltereye yollayalım, ya arkadaşlar dürbün olayi tamamen aldığınız yerdeki ikili ilişkilerinizle ve dürbünü satan arkadaşın vicdanı ile alakalı gerisi yalan evet hawke güzel ama daha üstün özelliklerde daha ucuz dürbünler var biraz ağırlar ama sorun yok bana göre zaten havalı silahlarla desteksiz atış yapmak zor..
-
Arkdasim adanadan aldigin durbun 8-32x44 bsa mi ?
-
alkiii arkadaşım eğer bulabiliyorsan Vektör Optik 10-40x56mm al diğer dürbünlerin yanında oyuncak kaldığını göreceksin saygılar...