Tüpü estetiği bozuyor.
mehmet.38 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
%98.5 tabancanız 138 m/s nin altındadır , aynı pete birde su doldurup atış deneyin derim , co 2 ler genellikle boş petleri delemezler fakat dolularını delerler.
-
Videodaki gibi bir pet şişeye dün 60 metreden HW 45 ile pelleti soktum.
-
Desert eagle kılıfı kesin olur .
-
2 pompa ile 50 metredeki pet vurulabiliyor , baya baya test ettik , güzel tabanca fakat aynı gücü ve isabeti tek kurmada elde etmek daha güzel .
-
2 gün önce Zoraki light ile hW 45 i 50 metreye kadar isabet ,teneke , şişe , pet üzerinde etkilerini 6 kişi olarak bolca test ettik ,sonuçta isabet ve etki aynıydı , gözle görülür bir fark göremedik , hw ve zoraki kullananlar ise Zorakiyi 3 pompa ile kullanılması 1 pompada hızının çok düşmesi sebebi ile doyurucu bulmadılar .Zorakisi olan arkadaşda şimdi bana çok uygun fiyata vererek hw 45 almayı düşünüyor , bende Zorakiyi 1 hafta kadar iyice bir test edip gene uygun fiyata ufak bir kar ile isteyene vereceğim
-
Airarms ı HW 100 ile kıyaslarsanız , hangisi daha üstün sizce , olayı sadece bu krono sonuçlarına göre değerlendirmeden?
-
Tabiki , tüfeğin modifiyeye elverişli olması gerekir.
-
Tüpün 300 bar olması , regületorun iptali ve modifiye ile 90 ft güç verebilir
-
Webley xocet de otomatik emniyet yokdu.
Pardon ben Diananın kısmını , Dünyanın olarak algılamışım -
Webley xocet de otomatik emniyet yokdu.
-
Diana sanırım PCP olayını 10 sene geriden takip ediyor , tüpü hızlı doluma sahip değil , her dolumda sökülmesi geekiyor, manometrenin tüpün ucunda olması hem emniyetli değil hemde estetik değil , şarjör 14 lü yerine 10lu olsa daha yerinde olurdu , tüfeği her kurduğumuzda emniyete geçmeside pek olumlu değil.
-
Tipi kötü , ben almam.
-
Getirmiş iken şarjörlü , 300 bar tüplü plan modeli varsa onu getirirsen ben alırım.
-
Senin dediğin olsun
-
Ben para verirdim lakin bitti !
-
Şarjörü olmaması sıkıntılı
-
Bu arada 10 -12 haziranda Zoraki hp light alıcam , artık HW 45 e arkadaş olur canı sıkılmaz. light almamın sebebi 2. el ucuz buldum. Yoksa ultra alrdım belki de light almayıp ultra da alabilirim nasıl olsa bir gün öleceğiz , kefenin cebi yok.
-
PCP de kulalndım , yaylı tüfekde lakin bu bir başka geldi sebebini bilmiyorum hep yanımda olsun yalnızlığımı paylaşssın istiyorum
-
Dün 40 metrede 4 te 4 soda şişesi patlattım ben bile şaşırdım.