tmc5566 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mekanizmayı müsait bir zamanda çekip yayınlarım. Çalışma mantığını kısaca anlatmak isterim. Ortada duran hedef hariç diğer hedefler atış yapıldığında arka tarafında bulunan mıknatıslara tutunuyor. Ortadaki hedefin arkasında 4 cm uzunluğunda bir vida takılı. O hedefe atış yapınca diğer hedeflerin tutunduğu üzerinde mıknatıslar yerleştirilmiş olan çubuğu havaya kaldırarak hedeflerin mıknatısla bağlantısını kesiyor ve hedefler tekrar eski konumuna geliyor. Mıknatısların yerleştirildiği çubuğun önünde sabit bir metal çubuk yerleştirildi. Bu metal çubuğun amacı ortadaki hedefe atış yapıldığında mıknatısların bağlı olduğu çubuk yukarı doğru hareket ederken mıknatıslara tutunan hedeflerin yukarı doğru hareketini kısıtlamak. Mıknatısların bağlı bulunduğu çubuk, metal kutunun her iki tarafında yukarı aşağı hareket edecek şekilde yerleştirildi.
-
Güzel iltifatlarınız için teşekkür ederim. Hedefin dış gövdesi saç üzerine yapışan hedefler ise kartondan. Hedeflerin yapıştığı mazleme asma kilit menteşesi resmi aşağıda:) üzerinede kauçuktan koruma kesip yağıştırdım.
-
Henüz atış yapma fırsatı bulamadım ama yinede çalışma mantığını bir video ile paylaşmak istedim.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hedeflerin belirgin olması için küçük bir ilave yaptım.
-
ikinci hedefimide hazırladım. Videosunu müsait bir zamanda yükleyeceğim.
-
Aynen öyle pişti olduk. Ama senin hedef daha hoş duruyor. Özellikle hedef ve alt ayak bağlantısına hayran kaldım. Yeni fikirlerini bekliyorum.
Benim sıradaki hedef çalışmam kapalı bir kutu içerisine bu düzeneği yerleştirmek olacak. Maksat küçük ve kapalı alanlarda rahat atış yapabilmek. -
Kısa birde video eklemek istedim
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Herkese selam;
Benimde hedef ile ilgili bir çalışmam oldu. Evdeki eski yemek kaşıkları ve diğer yardımcı malzemelerle yaptım. Sistem güzel çalışıyor. Amaç hedefin yanına gitmeden tekrardan hedefi kurmak. Ürün zaten sitelerde satışta bende ordan esinlenerek tasarladım. Umarım beğenirsiniz. Saygı ve sevgilerimle... -
Regülatör harika iş çıkarıyor. 250 bardan 100 bara 160 atış ve hepsi istikrarlı. 25 metre masa üzerine bipot ayak ve omuz destekli atışlar. Resimler herşeyi anlatıyor...
25 metre 10 atış ortadaki 10 rakamının olduğu siyah yer 50 kuruş büyüklüğünde
airgunturk.com/attachment/32986/airgunturk.com/attachment/32987/
25 metre 4 atış ortadaki siyah nokta 10 kuruş büyüklüğünde
airgunturk.com/attachment/32988/airgunturk.com/attachment/32989/
-
Pellet özellikleri hakkında güzel bir video...
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Oldukça güzel grupmanlar ellerinize sağlık
-
Evde ilk izlenimler;
İlk sesini merak ettim. Boşken basılmaz ama sonuçta şarjör takılı ve doluyken heyecanla birçok kez 11 nci atışı yapmaya çalışıp aaaa mermi bitmiş dediğim hatrı sayılır deneyim yaşadığımı düşünerek bu sefer bilinçli olarak bastım tetiğe. O da ne ses çıkmadı dedim herhalde benim kulak sıkıntılı ve 2. kez kurup hafifçe dokundum tetiğe. Ve sonuç kapalı odada çıkan ses nerdeyse mükemmel seviyede. Ancak bu kadar sessiz olur bir tüfek. Bir arkadaşın evde yaptığı tanıtımdaki gibi harika bir sessizlik içinde ateşleniyor. Bu özelliğe bayıldım.
Tüp 200 bar dolu geldi. Kundak harika görsellik olarakta ele alınca kaliteyi daha iyi hissediyorsun. Kısmet olursa grupmanları yaptıkça paylaşmaya çalışacağım. -
Evet sonunda kavuştuk...airgunturk.com/attachment/32832/
-
Hayırlı olsun güzel tüfek. Kısmetse benimkiside yarın elimde. Allahım kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
-
Bekliyoruz yeni görüntüleri
-
Ben hatsan at44 için bile scuba tüp kullanmıştım. Kaldı ki hercules için kesinlikle scuba tüp diyorum. 300 bar 6 lt tüple hercules 4 tam dolum yapılıyor diye bilgi almıştım av bayinden. Süpernova içinse 7 defa tam dolum yapılır diye bilgi verdiler. Pompa gerçekten soğutuyor insanı pcp den. Şahsen benim için öyle gelişti olay. Tüp alınca tadını aldım pcp nin.
-
Çok güzel bir ürün elinize ve emeğinize sağlık.
-
Güzel anahtarlıklar tebrikler
-
Tebrikler güzel atışlar