ne namlusu olursa olsun bir daha kırmalı namlulu havalı almam bu arada güle güle kullan birader
RETNO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
YENİ BAŞLIK AÇACAKTIM VAZGEÇTİM Mustafa bey Feinwerkbau nun model 600 ününde replikasını yapmış BAM bu ürün dikkatinizi çekermi ?(müsabaka silahı sınıfında )
LİNK http://www.xisicousa.com/em611.html -
bam bam bam
-
gel haziran gel
-
yakın mesafede hatsana dürbün gereksiz sallatıdsan haşat oluyor dürbün yatağınıda bozuyor dampa için ek yatırım lazım hadi dampa aldın dürbünü sabitledin atış istikrarı olmadığından attığını istdiğin gibi vuramassın bu yüzden hatsan almışsan eğer dürbünsüz atış yap
-
bu tartışma daha çok uzar gider
-
güle güle kullan
-
Hani eski bir deyim vardır: "teşbihte hata olmaz derler". Mustafa Kardeşimin affına sığınarak yazıyorum..
Gençler hatırlayamayabilir: bir zamanların efsane bir kovboy filmi vardı İyi - Kötü - Çirkin diye. (Senaryo olsun prodüksiyon olsun, bence mükemmel idi). O filimde "çirkin" rolünü oynayan aktör (adını şu anda hatırlayamadım) beş parasız ve bitkin bir silah dükkanına girer ve satıcıdan en iyi tabancasını çıkarmasını ister. Adamın çıkardığı silahı beğenmeyince diğer gösterdiklerinin birinin topunu, birinin namlusunu sökerek kendisi bir silah oluşturur.
Hatsan'ın yapacağı ısmarlama üretimi duyunca bu sahne aklıma geldi.
O sahneyi çok iyi hatırlıyorum üstat
-
hatsanın atış istikrarı malesef yok ama amaç şişe kırmaksa tam buişe uygun tabi herkesin tüfekten beklentisi farklı olur vuramadıktan sonra güçlü tüfek ne işe yayar
-
kardeş güle güle kullan
-
isterse uygun fiyatla satmasınlar bir hatsan kullanıcısı olarak yaşasın BAM
-
1500 lira fiyat ayakta alkışlanır
-
Mustafa bey bunların günahı nedir çok güzeller tüplüden iyi bunlar arazıde tüp derdin yok 6.35i de var
-
BEN FARKLI AÇIDAN yaklaşıyorum Mobil yağ kullanıyorum aracımdan artmıştı ( 10-40 yarı sentetik )
-
kadir arkadaş güle güle kulan yeni silahı
-
-
geçmiş olsun kafana takma fab. yenisini gönderir
-
40-50 metreden pellet kutusunu vuruyorsan çok iyi arkadaş
-
evet son zamanlarda durum malesef böle ya poligona ya köye gitçez artık ( köye veya beldeye yerleşmek en iyisi herhalde )
-
buneyaw 2 ayda bir tüfekmi alacağız kaliteli olursa eğer bir tane almak farz ama....bam ile karşılaştıracağız artık