Ha tamam At44 te yaptığımız gibi. Çok teşekkür ederim 🙏
6136 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba hayırlı olsun. Güç ayarı nasıl yapılıyor. Uzun yıllar oldu hobiyi bırakalı tekrar başladım. Kendimi fazla kaptırmak istemiyorum Aynı tüfekten aldım. Eskiden At44 ü söküp topladım bu hatsan flash güç ayarı aynı şekilde mi yapılıyor eski At44 lerde olduğu gibi yoksa daha kolay bir yöntem eklemişler mi?
-
Kişisel görüşüme göre 46 47 fp civarında güç üretmesi mantıken çok fazla zaten. Kalın demir objeler gariç çoğu şeyi parçalar. Çekiç ağırlığı ve çekiç yayı + valf yayıyla rahatlıkla 60 fp üzerine çıkabilir fakat çok gereksiz. Hem çok hava harcayacak hem stabilitesi bozulacak, daha fazla ses yapacak.
-
Diğeri de gayet iyi olmuş. At44 üne güzel bir kundak yaparsın artık
-
Çok güzel görünüyor Ferhat eline sağlık.
-
Elinize sağlık. 4.5mm olsa 8.44 graini 880 fps civarlarında atacak. 4.5mm daha ideal olur gibi geldi bana.
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Detaylı incelemenizi bekliyoruz
-
Hayırlı olsun abi yaylıların kralını almışsınız
-
Kullanıcıların hangi tüfeklerle bu dereceleri yaptıkları yazılmamış mı ben mi göremedim?
-
Bu tür organizasyonlarda tartışmalar olabilir. Hatta ilginç şekilde hiç tartışmasız geçen bir sürü yarışma düzenlediniz. Çünkü bu tür yarışmalar aslında hobi amacını aşıyor. Kaliteli tüfekler özel düzenekler temin ediyorsunuz, icabında normalde hiç yapmayacağınız atışların antremanlarıyla zamanınızı harcıyorsunuz. Uzun yollara gidiyorsunuz ve hedefiniz birbirinizle yarışmak.
Olay burada hobiden biraz uzaklaşıp profesyonelliğe doğru gidiyor bu yüzden bu tür tartışmalar doğaldır. Üzmeyin birbirinizi.
Emeği geçen herkese saygılar.
-
Daha ne olsun elinize sağlık. Tebrik ederim.
-
Eline sağlık dostum. 20 metreye kadar tek delik çıkarıyor, daha üzerini deneme imkanım olmadı henüz. 50 metrede çok iyi sonuçlar verecek gibi geliyor bana fakat denemeden bir şey diyemeyiz.
-
Çok güzel olmuş elinize sağlık. İyi cila atılırsa 10 numara olur.
-
Elinize sağlık güzel değerlendirme yazısı olmuş. Özellikle bu tüfek için çok sessiz diyenler vardı. Ses düzeyi kişinin kullandığı tüfeklere göre değişir ve bu konuyu aydınlatmışsınız. Benim de merak ettiğim bir tüfekti bir ara almaya niyetlendim fakat kundağının tipini sevmediğimden vazgeçmiştim.
-
Eline sağlık abim kullanışlı olmuş.
-
Elinize sağlık.
-
Çok kibar olmuş eline sağlık Ali. Kundakta ufak bir oynama bile nasıl değiştiriyor tüfeği.
-
Tüp kalın bir aluminyum, incememetle sıksaydı diğer taraftan kesin çıkardı. Gamonun ucu çelik fakat hafif pellet sonuçta gereken baskıyı yapamamıştır hedefte. Ben ar6 ile incememetle beraber denemiştim bu pelletleri çoğu hala duruyor evde. Hedefliği delemiyordu bu pellet, incememet parçalıyordu.
-
Sadece namlu ceketi mi yapılmış buna. Forumda bir çok arkadaşımız namlu ceketi yapmıştı, eski konuları aratıp bulabilirsiniz.
-
İyi günlerde kullanın güzel tüfek.